Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: «Μπλόκο» από την UEFA για την υπόθεση Σαρφό

ΑΠΟΕΛ: «Μπλόκο» από την UEFA για την υπόθεση Σαρφό

ΑΠΟΕΛ: «Μπλόκο» από την UEFA για την υπόθεση Σαρφό

Την επιβολή απαγόρευσης μετεγγραφών από την UEFA, εξαιτίας εκκρεμούς οφειλής προς τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό, γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης ο ΑΠΟΕΛ. Όπως διευκρινίζουν οι γαλαζοκίτρινοι, έγινε προσπάθεια διευθέτησης της υπόθεσης μέσω διακανονισμού, χωρίς ωστόσο να προκύψει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ενώ η διοίκηση συνεχίζει τις ενέργειες για επίλυση τόσο της συγκεκριμένης όσο και των υπόλοιπων οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Διαβάστε επίσης: Βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Ντράζιτς

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι έχει επιβληθεί από την UEFA κύρωση απαγόρευσης μεταγραφών, λόγω εκκρεμούς οφειλής προς τον ποδοσφαιριστή Kingsley Sarfo.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν ανάμεσα σε εκείνες για τις οποίες καταβλήθηκε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης μέσω διακανονισμού. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δεν αποδέχθηκε τη συγκεκριμένη μορφή διευθέτησης, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η επίτευξη συμφωνίας.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την προσπάθεια διαχείρισης για όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις με στόχο την δυνατή επίλυσή τους.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2026-07-09T08:39:00+02:00
Go to Top