ΑΠΟΕΛ: Μόνο με αντίδραση κόντρα στο… βουνό!

Είναι μια πραγματικότητα ότι το κλίμα στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι το καλύτερο δυνατό μετά τον αποκλεισμό και είναι απόλυτα λογικό. Η ομάδα της Λευκωσίας είχε ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου, επιδιώκοντας την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του συγκεκριμένου θεσμού. Πλέον για να συμβεί αυτό, οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να τερματίσουν στην 3η θέση, η οποία απέχει έξι βαθμούς. Για την ώρα σε αυτήν «στρογγυλοκάθεται» η ΑΕΚ, από την οποία δέχτηκε την ήττα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.
Το να παραδώσει τα «όπλα» δεν υπάρχει σαν επιλογή στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος καλείται να δείξει μέσα στον Φεβρουάριο ότι έχει ακόμη παλμό και νοοτροπία πρωταθλητή. Ακολουθούν τα παιχνίδια με την Ανόρθωση εκτός έδρας και τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, όπως επίσης και το πρώτο ευρωπαϊκό στις 13 Φεβρουαρίου με αντίπαλο την Τσέλιε.
Ο στόχος είναι το δύο στα δύο στον θεσμό του πρωταθλήματος και ένα καλό αποτέλεσμα στη Σλοβενία που θα φέρει την υπόθεση πρόκριση στο ΓΣΠ. Μπορεί να συμβεί αυτό; Υπό κάποιες προϋποθέσεις, ναι. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να ανασυνταχθεί, να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό και να διαχειριστεί το δύσκολο πρόγραμμά που ακολουθεί.
Δεν έμαθε ποτέ στα εύκολα η ομάδα της Λευκωσίας και της παρουσιάζεται μια ακόμη ευκαιρία να το αποδείξει. Τίποτα δεν τελειώνει πριν έρθει το… τέλος και αυτό ακριβώς έχουν στο μυαλό τους στον ΑΠΟΕΛ μπαίνοντας στον μήνα Φεβρουάριο!
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT