Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Να αποφύγει την πεπονόφλουδα στο Δασάκι

ΑΠΟΕΛ: Να αποφύγει την πεπονόφλουδα στο Δασάκι

Κατά τεκμήριο, ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ πιο ανώτερο από τον Εθνικό. Σε όλους τους τομείς. Αυτό, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς για χίλιους δύο λόγους. Αν οι γαλαζοκίτρινοι αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, «πνίγοντας» τον αντίπαλο ιδιαίτερα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και η… μπάλα δεν τους παίξει άσχημο παιγνίδι, τότε δύσκολα ή εύκολα θα φτάσουν στη 14η φετινή νίκη.

Με αυτό, δεν λέμε πως ο δρόμος προς τους βαθμούς της νίκης είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Εάν πρώτα δεν μοχθήσεις, τότε εύκολα μπορείς να πατήσεις την πεπονόφλουδα και να γλιστρήσεις. Κάτι που είδαμε να συμβαίνει αρκετές φορές στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Ρικάρντο Σα Πίντο έκρουσε τον καμπανάκι στους παίκτες κατά τη διάρκεια της ανάλυσης του αντιπάλου, περνώντας εμμέσως πλην σαφώς το μήνυμα ότι δεν θέλει να δει το παραμικρό ίχνος υποτίμησης.

Στους πρωτευουσιάνους, η αισιοδοξία και η πίστη πως η ομάδα θα παραμείνει σε νικηφόρα τροχιά, δεν λείπει. Κάθε ματς είναι κάτι παραπάνω από έναν τελικό και αυτό, το γνωρίζουν άπαντες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Η μάχη της επιβίωσης στην κορυφή είναι δύσκολη και οι πρωτοπόροι, δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Η νίκη επί του Εθνικού, λοιπόν, είναι ο αποκλειστικός στόχος και για να γίνει αυτό εφικτό, απαιτούνται άλλη μία φορά μεγάλα ψυχικά αποθέματα και αντοχές.

Σημειώνουμε πως μετά το σημερινό ματς, θα απομένουν άλλοι τρεις έξοδοι του ΑΠΟΕΛ από το ΓΣΠ μέχρι να πέσει η καρό σημαία της κανονικής διάρκειας. Στην 21η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο «Αμμόχωστος» τη Νέα Σαλαμίνα, στην 24η θα μετρήσει δυνάμεις με την ΑΕΛ στο «Αλφαμέγα» και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση με το παιχνίδι στο στάδιο της Περιστερώνας κόντρα στη Δόξα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-12T09:39:00+02:00
Go to Top