Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: «Να διευκρινήσει τις κατηγορίες του ο Κυριακίδης»

ΑΠΟΕΛ: «Να διευκρινήσει τις κατηγορίες του ο Κυριακίδης»

Διευκρινίσεις από τον Θεόδωρο Κυριακίδη στις αναφορές του για «ενέργειες και αποφάσεις υποθήκευσης» τις οποίες αποκαλεί ως «αντίθετες με το πνεύμα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ» ζητά με ανακοίνωσή της η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων. Σημειώνει, δε, ότι αν πρόθεση του κ. Κυριακίδη είναι όντως η διαφύλαξη της ενότητας σίγουρα με αυτό τον τρόπο δεν την διαφυλάττει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ως διοικητικό συμβούλιο χαιρετίζουμε την κάθε εξαγγελία πρόθεσης υποψηφιότητας από οποιονδήποτε μέτοχο.

Όμως οφείλουμε σεβόμενοι πρώτιστα την ιστορία της ομάδας μας αλλά και την υπόσταση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, να ζητήσουμε από τον κ. Κυριακίδη, ο οποίος εξέφρασε τέτοια πρόθεση, να διευκρινήσει τις κατηγορίες του, σε σχέση με “ενέργειες και αποφάσεις υποθήκευσης”, τις οποίες μάλιστα αποκαλεί ως “αντίθετες με το πνεύμα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ”.

Αν πρόθεση του κ. Κυριακίδη είναι όντως η διαφύλαξη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ του ΑΠΟΕΛ σίγουρα με αυτό τον τρόπο δεν την διαφυλάττει. Γι’ αυτό και οφείλει να ξεκαθαρίσει σε τι αναφέρεται.

Ως διοικητικό συμβούλιο απορρίπτουμε τη συγκεκριμένη αναφορά ειδικά σε μια περίοδο όπου ως Σώμα έχουμε ορίσει ακόμα και ανεξάρτητη επιτροπή να συντρέχει έλεγχο μαζί με τον ετήσιο λογιστικό έλεγχο των οικονομικών της εταιρείας.

Λεπτομέρειες σε σχέση με την έκτακτη Γενική Συνέλευση θα ανακοινωθούν την ερχόμενη βδομάδα».

Διαβάστε επίσης: «Στο απροχώρητο η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ. Έκλεισε ο κύκλος του Πετρίδη»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-03-03T19:33:58+02:00
Go to Top