Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: «Ντέβι», χωρίς… αστερίσκο

ΑΠΟΕΛ: «Ντέβι», χωρίς… αστερίσκο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στο παιχνίδι με το Παραλίμνι, ο Τoμάς ντε Βινσέντι «έγραψε» την 27η συμμετοχή στο τρέχον πρωτάθλημα με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ, ξεπερνώντας αυτομάτως (κατά μία) στην εν λόγω στατιστική κατηγορία ακόμα και την παραγωγικότερη περίοδο που κατέγραψε στην ομάδα της Λευκωσίας και δεν είναι άλλη από τη σεζόν 2015-16. Προσμετρώντας τις παρουσίες του σε όλες τις διοργανώσεις (εγχώριες και ευρωπαϊκές), στη φετινή δήλωσε πολύ πιο συχνό «παρών» στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη σεζόν κατά τη δεύτερή του θητεία στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Γιατί στην πρώτη δεν αντιλέγει κανείς ότι αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη μεσοεπιθετική γραμμή, εξαργυρώνοντας την παρουσία του με «χρυσή» μετεγγραφή στην Αλ Σαμπάμπ.

Στη φετινή καταστροφική ποδοσφαιρική περίοδο για τον ΑΠΟΕΛ, αυτό για το οποίο δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον 32χρονο πλέον Ντε Βινσέντι είναι ότι δεν προσπάθησε. Πάλεψε φιλότιμα σε όσα παιχνίδια αγωνίσθηκε, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να τον μονιμοποιεί στο αρχικό σχήμα, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η αλήθεια είναι πως ο Ελλαδίτης προπονητής έχει σε εκτίμηση τον «Ντέβι», παρά τα κατά καιρούς ξεσπάσματά του, με τις πληροφορίες να συγκλίνουν και να λένε ότι δεν προτίθεται να βάλει «αστερίσκο» δίπλα από το όνομά του. Δηλαδή, δεν μπαίνει στη λίστα των παικτών που, παρά το γεγονός ότι διατηρούν συμβόλαιο και στη νέα σεζόν, θα γίνει προσπάθεια αποδέσμευσής τους.

Εν ολίγοις, ο έμπειρος Αργεντινός θα αποτελέσει μέρος του ρόστερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, διατηρώντας ωστόσο μεγάλο συμβόλαιο. Παρά την περσινή αναπροσαρμογή που έφερε την αυτόματη επέκτασή του, οι αποδοχές του παραμένουν υψηλές. Ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ, ποσό που προφανώς δεν… καλύπτει η προσφορά του, παρά τη φιλότιμη (όπως προαναφέραμε) προσπάθεια.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-05-27T19:01:25+02:00
Go to Top