Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Ντεμαράζ για τα κενά του ρόστερ

ΑΠΟΕΛ: Ντεμαράζ για τα κενά του ρόστερ

ΑΠΟΕΛ: Ντεμαράζ για τα κενά του ρόστερ

Στένεψαν ακόμη περισσότερο τα περιθώρια για την ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ, καθώς απομένει ουσιαστικά κάτι περισσότερο από ένα 24ωρο έως την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου. Η πρόθεση είναι για κάλυψη τουλάχιστον τεσσάρων θέσεων, επιτελικού μέσου, επιθετικού, αριστερού μπακ και ανασταλτικού χαφ.

Χρειάζεται ντεμαράζ δηλαδή για να κλείσουν τα κενά, που διαπιστώθηκαν στο έμψυχο δυναμικό κατά τα οκτώ επίσημα ματς της τρέχουσας σεζόν. Αντίπαλος φυσικά είναι ο χρόνος και το ότι αναζητούνται πρωτίστως ποδοσφαιριστές καταλόγου Β. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί να αποδεσμευτεί αντίστοιχος αριθμός παικτών από τους ξένους-κοινοτικούς του καταλόγου Α.

Συν φυσικά ότι τα επόμενα αποκτήματα θα πρέπει να βρίσκονται και εντός τους στενού πλέον οικονομικού πλαισίου του συλλόγου της Λευκωσίας. Όπως συνέβη δηλαδή και με τα προηγούμενα του φετινού καλοκαιριού. Δεν θα είναι παράξενο μάλιστα εάν αποκτηθούν πάλι ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού, όπως θα γινόταν και με τον Σάμπερ, αλλά τελικά δεν προχώρησε η συγκεκριμένη περίπτωση.

Φυσικά δεν ξεχνά κανείς ότι υπάρχει και το παράθυρο απόκτησης άνεργων ποδοσφαιριστών έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο 31χρονος Βούλγαρος μέρος Γκιόργκι Μιλάνοφ (φωτό), ο οποίος ενδιαφέρει τους γαλαζοκίτρινους, όπως γράφτηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-09-14T19:04:00+02:00
Go to Top