Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Οι εξηγήσεις του Σα Πίντο και η υπόσχεση των παικτών

ΑΠΟΕΛ: Οι εξηγήσεις του Σα Πίντο και η υπόσχεση των παικτών

Μετά από συνάντηση που είχε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ με τον προπονητή της ομάδας, αποφασίστηκε όπως δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο έμπειρος κόουτς, δικαιολόγησε τον εαυτό του, δείχνοντας ότι αντιλήφθηκε τα λάθη του, δηλώνοντας ότι θα προσπαθήσει στο μέγιστο ώστε η ομάδα να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Παραλλήλως, έδωσε εξηγήσεις για τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση και ιδιαίτερα για το «άδειασμα» του αντιπροέδρου της Εταιρείας, Νίκου Κουγιάλη. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως δεν θεώρησε ότι είπε κάτι προσβλητικό και ότι απλά και μόνο αισθάνθηκε την ανάγκη να θίξει το θέμα του συμβολαίου του, το οποίο τον ενδιαφέρει και τον απασχολεί.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, είχε ακολούθως συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Παραδέχθηκαν τα λάθη τους και τις σοβαρές ευθύνες που έχουν για την απώλεια πολλών βαθμών στα πλέι οφ.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο άγχος που δημιουργείται όταν μένουν πίσω στο σκορ, την ίδια ώρα που έχουν στο μυαλό το περσινό πάθημα και τούς βαραίνει. Οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ, τους ενημέρωσαν ότι δεν είναι η ώρα των αλλαγών (βλέπε Σα Πίντο), αλλά η ώρα που πρέπει να δείξουν ποδοσφαιρικό εγωισμό και να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-08T17:39:00+02:00
Go to Top