Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Οι επαφές Εταιρείας-Σωματέιου για τους Βραζιλιάνους, τις πληρωμές μισθών και το γηπεδικό

ΑΠΟΕΛ: Οι επαφές Εταιρείας-Σωματέιου για τους Βραζιλιάνους, τις πληρωμές μισθών και το γηπεδικό

Οι οικονομικές εκκρεμότητες αποτέλεσαν το βασικό αντικείμενο των χθεσινών συναντήσεων στο ΑΠΟΕΛ. Το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας έκανε λεπτομερής αποτίμηση της κατάστασης γύρω από το ενδιαφέρον των Βραζιλιάνων υποψήφιων επενδυτών, αλλά και των εναλλακτικών επιλογών που εξετάζονται σε περίπτωση που η συγκεκριμένη προοπτική δεν προχωρήσει.

Ακολούθησε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, στο οποίο παρουσιάστηκε η τρέχουσα οικονομική εικόνα της εταιρείας και οι άμεσες υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν, ενώ στο τραπέζι τέθηκε επίσης το πλαίσιο της συμφωνίας που διαπραγματεύεται η εταιρεία με τους ξένους επενδυτές.

Ο συνάδελφος και συνεργάτης του σταθμού μας Γιάννης Παπαϊωάννου που επιμελείται το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ για τον Supersport 104, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Στα Σπορ» κι αφού τόνισε πως το θέμα όντως έχει κουράσει αρκετά τον κόσμο της ομάδας, όμως δεν έχει κλείσει από τη στιγμή που η ίδια η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν τοποθετείται περί ναυαγίου.

Στο τραπέζι των συζητήσεων Εταιρείας και Σωματείου, όπως ανέφερε ο Γιάννης Παπαϊωάννου τέθηκε και το γηπεδικό ζήτημα που ν’ αναμένεται να προχωρήσει με την εξασφάλιση της πολεοδομικής άδειας, ενώ για το θέμα των πληρωμών των υφιστάμενων παικτών, τονίστηκε από πλευράς διοίκηης πως δεν υπάρχουν καθυστερήσεις.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2025-11-26T10:02:00+02:00
Go to Top