Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Οι… πτήσεις του Πετρίδη, οι επαφές των Ανδρέου-Κουγιάλη και η εταιρεία τύπου SPV

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για ενίσχυση των οικονομικών δεδομένων του ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος της Εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης πραγματοποίησε σύντομο ταξίδι στο Λονδίνο για διερευνητικές επαφές με εταιρεία που δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο και άπαντες στο διοικητικό συμβούλιο αναμένουν τα νεότερα, τη στιγμή που μετά από το Πάσχα θα κάνει και τα ταξίδια σε Βραζιλία και Κεντρική Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, δεν έχει προκύψει κάποια ανακοίνωση για επιστροφή του Αλέξη Ανδρέου στα διοικητικά, τη στιγμή που ο ίδιος είναι σε ανοικτή επικοινωνία με επιχειρηματίες που επιθυμούν να βοηθήσουν με διάφορες μορφές τον ΑΠΟΕΛ, με την προϋπόθεση ότι, τόσο η οικονομική πολιτική, όσο και τα πρόσωπα που θα διαχειρίζονται τα οικονομικά, θα αλλάξουν ριζικά.

Αναμένεται ότι θα δημιουργηθεί μιας εταιρεία υπό την μορφή SPV (Εταιρεία Ειδικού Σκοπού) προς αυτή την κατεύθυνση, πρόταση που θυμίζουμε είχε εισηγηθεί η ομάδα των «8» που ενδιαφέρθηκε να εμπλακεί στα διοικητικά με τον Αλέξη Ανδρέου στην προεδρία.

Θυμίζουμε πως γίνονται διάφορες άλλες ενέργειες που έχουν σχέση με το οικονομικό και από τον αντιπρόεδρο Νίκο Κουγιάλη που ανέλαβε πιο ενεργό δράση για διάφορα θέματα οικονομικής φύσης, ενώ ο εκ των αντιπροέδρων Χάρης Φωτίου είναι ο άνθρωπος που… κατασκήνωσε στον Αρχάγγελο προκειμένου να δοθεί η άνεση χρόνου στον Πετρίδη να βρει «συμπαίκτες».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2025-04-19T12:07:00+02:00
Go to Top