Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Οι «σειρήνες» για Ντάλσιο και το συμβόλαιο

ΑΠΟΕΛ: Οι «σειρήνες» για Ντάλσιο και το συμβόλαιο

ΑΠΟΕΛ: Οι «σειρήνες» για Ντάλσιο και το συμβόλαιο

Από το καλό στο καλύτερο πάει ο Ντάλσιο. Παρά το γεγονός πως την περσινή σεζόν και πρώτη στον ΑΠΟΕΛ χρειάστηκε χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί, όταν πήρε μπρος μοιάζει ασταμάτητος. Το κοντέρ του «έγραψε» 43 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-23 και στην τρέχουσα, έφτασε ήδη στις 16, όλες παρεμπιπτόντως στο αρχικό σχήμα.

Ο γεννημένος στην Αλμάδα της Πορτογαλίας μέσος, με 14 συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας (Κ-19, Κ-20), αποτελεί έναν εκ των πιο σταθερών σε απόδοση ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ. Στη φετινή σεζόν -υπό τις οδηγίες του Σα Πίντο- παρουσιάζεται πολύ πιο ώριμος ποδοσφαιρικά σε σχέση με πέρσι, με τον ίδιο να απολαμβάνει την παρουσία του στους πρωτευουσιάνους.

Ο Ντάλσιο που μετακόμισε από τον Ιωνικό στον ΑΠΟΕΛ, βλέπει την ίδια ώρα τις ποδοσφαιρικές μετοχές του εκ νέου να ανεβαίνουν. Δεν έφτασαν στα επίπεδα του 2015, όταν σε ηλικία 19 ετών αποτελούσε μέρος του έμψυχου δυναμικού της Μπενφίκα (900.000 ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt), αλλά διαπιστώνει ότι αυτές έχουν καθόλα ανοδική τροχιά (600.000 ευρώ).

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, γνωρίζει ότι η εξέλιξή του διεθνούς μέσου με τη Γουινέα-Μπισάου παρακολουθείται από συλλόγους στο εξωτερικό και γι΄αυτό, θα κινηθεί ώστε να τον δέσει στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Οι συμβατικές δεσμεύσεις του δυναμικού παίκτη εκπνέουν τέλος της φετινής σεζόν.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-11-16T21:58:00+02:00
Go to Top