Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Οι «Συμπληγάδες Πέτρες» και η ευθύνη που δεν βαραίνει τον… Οδυσσέα

ΑΠΟΕΛ: Οι «Συμπληγάδες Πέτρες» και η ευθύνη που δεν βαραίνει τον… Οδυσσέα

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η… Οδύσσεια της Α΄φάσης του πρωταθλήματος έφτασε στο τέλος της για τον ΑΠΟΕΛ. Για την ομάδα της Λευκωσίας όμως το πέρασμα από τις «Συμπληγάδες Πέτρες» αποδείχτηκε μοιραίο. Το γαλαζοκίτρινο καράβι συντρίφτηκε στην προσπάθεια του να περάσει, και ως αποτέλεσμα έμεινε για πρώτη φορά στην ιστορία του εκτός του πρώτου γκρουπ του πρωταθλήματος.

Πέραν μερικών εκλάμψεων και ημερών… λιακάδας, το ταξίδι της ομάδας αποτελείτο κυρίως από φορτούνες. Σαν άλλος Οδυσσέας ο Σάββας Πουρδαϊτίδης επιχείρησε να περάσει το καράβι στην απέναντι πλευρά. Tα πολλά «χτυπήματα» όμως του προηγούμενου διαστήματος το έπληξαν ανεπανόρθωτα και κατέστησαν το έργο του Ελλαδίτη τεχνικού αφάνταστα δύσκολο.

Ουδείς μπορεί να κατηγορήσει τον «Πούρσα» για το ιστορικό στραπάτσο του ΑΠΟΕΛ. Αντίθετα, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να στηριχθεί, αρχικά για να ξεμπερδέψει η ομάδα μια ώρα νωρίτερα από οποιεσδήποτε περιπέτειες. Κυρίως, όμως, θα πρέπει να στηριχθεί για την επόμενη μέρα των γαλαζοκιτρίνων.

Θα πρέπει επιτέλους η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να δώσει τα… κλειδιά σε έναν προπονητή και να τον αφήσει να δουλέψει όπως αυτός θέλει, να του δοθεί ένα εύλογο χρονικό περιθώριο και να κριθεί βάση των πεπραγμένων του.

Τελευταίος προπονητής που έμεινε για περισσότερο από έναν χρόνο στον πάγκο της λευκωσιάτικης ομάδας ήταν ο Γιώργος Δώνης, για 15 μήνες πριν απομακρυνθεί τον Ιανουάριο του 2015. Έκτοτε από τον ΑΠΟΕΛ πέρασαν 13 προπονητές σε πέντε χρόνια. Φινκ, Πασίενσια, Κετσπάγια, Κρίστιανσεν, Μπιν, Δώνης (δεύτερη θητεία), Μπάλταζαρ, Τραμετσάνι, Ντολ, Χατζηλούκας (υπηρεσιακός), Ιγκεγκμπρίτσεν, Ουζουνίδης, Μακάρθι και τελευταίος ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων έδειξε ότι αξίζει να στηριχθεί και ότι μπορεί να επαναφέρει τον ΑΠΟΕΛ στο δρόμο των επιτυχιών. Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχει την στήριξη όλων και με κάθε τρόπο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-21T13:11:59+02:00
Go to Top