Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Οι τιμές των διαρκείας, ο στόχος των 8.000 και τα 10 ευρώ στο Σωματείο

ΑΠΟΕΛ: Οι τιμές των διαρκείας, ο στόχος των 8.000 και τα 10 ευρώ στο Σωματείο

ΑΠΟΕΛ: Οι τιμές των διαρκείας, ο στόχος των 8.000 και τα 10 ευρώ στο Σωματείο

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, στην παρουσία του αντιπροέδρου του, Γιώργου Σταμάτη, ο οποίος ανέφερε:

«Το φετινό σλόγκαν της καμπάνιας είναι αυτό που κάνει πράξη ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας… Το ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος του.

Ο ρόλος του κόσμου είναι πάρα πολύ σημαντικός για να έρθουν οι επιτυχίες. Ασπίδα μας είναι ο κόσμος μας. Μας προστάτεψε».

Ακολούθως μίλησε ο Μιχάλης Κυριάκου, για να εξηγήσει τα προνόμια που θα έχουν αυτοί που θα κάνουν διαρκείας.

«Τα διαρκείας φέτος είναι σε τιμές 2019/2020 με επιπλέον 2 αγώνες πρωταθλήματος αφού είναι περισσότερες οι ομάδες, συν το πρώτο φιλικό με την ΑΕΚ συν το πρώτο Ευρωπαϊκό.

Η πρώτη φάση ξεκινά από σήμερα και αφορά ανανεώσεις για τους υφιστάμενους κατόχους».

10 ευρώ στο Σωματείο

Παρών στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου, Κυριάκος Ζιβανάρης, ο οποίος αναφέρθηκε :

«Η περίοδος της πανδημίας επηρέασε ιδιαίτερα τα σωματεία μας. Η μεγαλύτερη πηγή εσόδων για το Σωματείο ΑΠΟΕΛ ήταν οι εισφορές από την εταιρεία και τα εισιτήρια διαρκείας. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά πέρσι και ευχαριστώ όσους βοήθησαν για να παραμείνει πρωταγωνιστής ο ΑΠΟΕΛ και στα άλλα αθλήματα.

Από κοινού αποφασίσαμε να προσθέσουμε 10 ευρώ στην τιμή του διαρκείας για να μαζευτεί ένα ποσό που θα είναι ανάσα για το Σωματείο. Καλώ τον κόσμο να στηρίξει για ακόμα μια φορά την προσπάθεια και να βοηθήσει το ΑΠΟΕΛ».

Την εταιρεία NAGA PAY εκπροσώπησε η Γωγώ Αλεξανδρινού, η οποία ανέφερε:

«Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σήμερα εδώ ως Naga Pay για να στηρίξουμε τον ΑΠΟΕΛ στην έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Η Naga Pay δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη πολύ σημαντική στιγμή για το ΑΠΟΕΛ. Ως πρώτο βήμα ανακοινώνουμε τα εξής προνόμια για όσους αγοράσουν διαρκείας μέσω Naga Pay card ή του Naga Pay application.

Επιστροφή ποσού 20 ευρώ, έκπτωση 15% στο Orange Shop, επιπλέον 100 βαθμοί στο πρόγραμμα συλλογής βαθμών της loyalty card και συμμετοχή σε κλήρωση με ιδιαίτερα δώρα».

Για τη συνεργασία Naga Pay-ΑΠΟΕΛ: (Γωγώ Αλεξανδρινού): «Πέραν από το προπονητικό κέντρο και την αγωνιστική εμφάνιση, θα είμαστε παρόντες σε διάφορους τρόπους δίπλα στο ΑΠΟΕΛ. Δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά γιατί σύντομα θα γίνει μια μεγάλη εκδήλωση όπου θα πούμε πολύ περισσότερα”.

Αν υπάρχει κάτι για ανακοίνωση, αναφορικά με τον προγραμματισμό: (Γιώργος Σταμάτη) «Δεν υπάρχει κάτι να ανακοινώσουμε προς το παρόν. Να πούμε ότι ο σχεδιασμός συνεχίζεται, μιλάμε με κάποιους στόχους και όταν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση, θα οργανώσουμε μια νέα διάσκεψη για να παρουσιάσουμε τις νέες μεταγραφές. Θα είναι μαζεμένες οι ανακοινώσεις».

Για τον στόχο των διαρκείας: (Μιχάλης Κυριάκου) «Στο παρελθόν είχαμε χρονιές με πολύ μεγάλα νούμερα, κοντά στις 8000. Όσο πιο κοντά είμαστε σε αυτό το νούμερο, τόσο το καλύτερο)».

Οι τιμές εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 20122-23:

Capture

Capture

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-06-24T10:33:03+02:00
Go to Top