Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις κενές θέσεις «φωτογραφίζουν» αποχωρήσεις

ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις κενές θέσεις «φωτογραφίζουν» αποχωρήσεις

ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις κενές θέσεις «φωτογραφίζουν» αποχωρήσεις

Η πρόσληψη προπονητή αποτελεί προτεραιότητα στον ΑΠΟΕΛ στον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη προσπαθεί να κλείσει το συντομότερο δυνατό το κεφάλαιο «νέος προπονητής», χωρίς όμως να βάζει χρονοδιαγράμματα.

Αν και από τον «Αρχάγγελο» δεν διαρρέει το παραμικρό, φαίνεται πως η περίπτωση του Γιώργου Δώνη, όχι μόνο δεν αφήνει αδιάφορη τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων, αλλά είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες συνεργασίας με τον Ελλαδίτη προπονητή. Βεβαίως, η επιστροφή του Δώνη στον «Αρχάγγελο» για τρίτη φορά μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Επομένως, οι γαλαζοκίτρινες… κεραίες είναι ανοικτές.

Η συμφωνία με προπονητή θα «τρέξει» και τον προγραμματισμό της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν. Έχουν ολοκληρωθεί τα συμβόλαια των Νταουσβίλι (δεν υπάρχει επιθυμία ανανέωσης), Εφραίμ (το πιθανότερο θα συνεχίσει), Γουίλερ (θα του κατατεθεί πρόταση ανανέωσης) και Τσιλιγγίρη, ενώ οι Μακέντα, Δώνης και Μάριος Ηλία επέστρεψαν στις ομάδες τους αφού έπαιζαν με τη μορφή δανεισμού. Για τους τελευταίους δύο υπάρχει ανοικτό παράθυρο επιστροφής στον «Αρχάγγελο». Προ ημερών το «Goal» μετέφερε την πρόθεση του ΑΠΟΕΛ για εξάσκηση του δικαιώματος ανανέωσης συμβολαίου με τον Λάσα Ντβάλι, ενώ το συμβόλαιο του Ισάμ Τσεπάκ ανανεώθηκε αυτόματα βάσει συμμετοχών.

Χοντρά – χοντρά, εκκενώθηκαν μόλις τρεις θέσεις ξένων από το ρόστερ. Αυτές των Νταουσβίλι, Μακέντα και Δώνη, επομένως πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις, ώστε να ανοίξουν θέσεις για μετεγγραφές.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-06-04T11:10:54+02:00
Go to Top