Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις σίγουρες και τα σενάρια

Το πεδίο δράσης για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι περιορισμένο από τη στιγμή που μπορούν να γίνουν μόλις τέσσερις μεταγραφές και στο ΑΠΟΕΛ ξέρουν πολύ καλά ότι δεν έχουν περιθώριο λάθους.

Το προβληματικό ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Μικ Μακάρθι, χρίζει σοβαρών παρεμβάσεων προκειμένου οι γαλαζοκίτρινοι να γίνουν ανταγωνιστική ομάδα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται όλες οι προσπάθειες. Οι προτεραιότητες είναι δύο, σε θέσεις που η ομάδα «φωνάζει» ότι θέλει ενίσχυση από το καλοκαίρι.

Πρόκειται για τη θέση του σέντερ φορ καθώς οι Νούχιου και Μπεν Σαχάρ δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της ομάδας, ενώ υπάρχει μεγάλη ανάγκη για απόκτηση ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί όπου μετά την πώληση του Νικόλα Ιωάννου στη Νότιγχαμ Φόρεστ η ομάδα έμεινε με μοναδική επιλογή τον Χρίστο Γουίλερ.

Με τον Μικ Μακάρθι να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις κινήσεις που θα γίνουν, για την επίθεση έκανε την επιλογή του Τζο Γκάρνερ, από τον οποίο περιμένει να δώσει λύση στο εύκολο γκολ, ενώ για το αριστερό άκρο υπήρχε ενδιαφέρον για τον Ολλανδό Αλεξάντερ Μπούτνερ, αλλά δεν προχωρά το όλο θέμα και  αξιολογούνται άλλοι ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη θέση.

Θα αποκτηθεί και μέσος, καθώς φεύγει ο Μάικ Γιένσεν με τον Τζακ Μπρέιν να εξακολουθεί να ενδιαφέρει, ενώ απ’ εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορες σκέψεις. Το ιδανικό είναι να αποκτηθεί και ένας ποιοτικός κεντρικός αμυντικός, ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνουν δεύτερες σκέψεις λόγω της διαφαινόμενης αποχώρησης του Ατζίλι και να γίνει προσπάθεια απόκτησης ακραίου επιθετικού. Κάνει διάφορες σκέψεις ο Μικ Μακάρθι για να πάρει τις τελικές αποφάσεις για το πλάνο ενίσχυσης.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-23T10:17:58+02:00
Go to Top