Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ολαγίνγκα, μην γίνεις… Διαμαντάκος

ΑΠΟΕΛ: Ολαγίνγκα, μην γίνεις… Διαμαντάκος

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος έμεινε στη μνήμη των οπαδών του ΑΠΟΕΛ χάρη στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με την Ομόνοια, όταν σε… νεκρό χρόνο σκόραρε το 2-2, χαρίζοντας στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό. Ήταν το πρώτο του γκολ με τα «γαλαζοκίτρινα» και ήρθε σε κομβικό σημείο, όμως, μέχρι σήμερα παραμένει και το μοναδικό του.

Μια παρόμοια αρχή έκανε και ο Ολαγίνγκα, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για να καλύψει το κενό του Μάριους Κόρμπου και να δώσει επιθετικές λύσεις στην ομάδα. Ο Νιγηριανός ξεκίνησε δυναμικά και στο δεύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Παρόλα αυτά, στους επόμενους αγώνες έμεινε «άσφαιρος».

Η αλήθεια είναι πως οι δύο περιπτώσεις δεν συγκρίνονται απόλυτα, όμως, στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν από τον Ολαγίνγκα να συνεχίσει την παραγωγικότητά του, ώστε να μην μείνει σε ένα μόνο στιγμιαίο ξέσπασμα όπως συνέβη με τον Διαμαντάκο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2026-03-28T21:21:00+02:00
Go to Top