Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια: Ο λόγος που επιλέχθηκε η 26η Δεκεμβρίου και οι μέρες ξεκούρασης

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια: Ο λόγος που επιλέχθηκε η 26η Δεκεμβρίου και οι μέρες ξεκούρασης

Τους λόγους που την οδήγησαν να επιλέξει την 26η Δεκεμβρίου για τη συνέχεια του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας εξήγησε στην ανακοίνωσή της η ΚΟΠ. Παράλληλα, απαντά σε έντονο ύφος στον Σπύρο Νεοφυτίδη για το θέμα της ξεκούρασης των παικτών που «τάχα κόπτεται», όπως σημειώνει τονίζοντας πως με τον ορισμό στις 26 Δεκεμβρίου υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες μέρες για ξεκούραση απ’ ότι στις 29 του μήνα που προτείνει ο ΠΑΣΠ.

Αναλυτικά το συγκεκριμένο απόσπασμα

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για συνέχιση του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας στις 26 Δεκεμβρίου, λήφθηκε λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί, με στόχο να κλείσουν για ευνόητους λόγους,  το συντομότερο δυνατό οι αγωνιστικές εκκρεμότητες του Πρωταθλήματος Cyta.

Κόπτεται ο κ. Νεοφυτίδης για την έλλειψη χρόνου των ποδοσφαιριστών για να πάνε διακοπές λόγω της διεξαγωγής του αγώνα στις 26 Δεκεμβρίου.

Αλήθεια, πότε θα έχουν περισσότερες διαθέσιμες ημέρες για διακοπές οι ποδοσφαιριστές; Αν αγωνιστούν στις 29 ή 30 ή 31 Δεκεμβρίου και μετά στις 5 Ιανουαρίου; Ή αν αγωνιστούν στις 26 Δεκεμβρίου και μετά στις 5 Ιανουαρίου;

Αυτός ήταν και ο λόγος που η ΚΟΠ, με τον καθορισμό της συνέχισης του αγώνα στις 26 Δεκεμβρίου, μετακίνησε τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας από τις 3 Ιανουαρίου 2022, στις 5 Ιανουαρίου 2022.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-12-08T16:01:13+02:00
Go to Top