Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια: Στον «αέρα» η συνέχεια, πιθανότητα για Χριστουγεννιάτικο ντέρμπι

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια: Στον «αέρα» η συνέχεια, πιθανότητα για Χριστουγεννιάτικο ντέρμπι

Μπαράζ διαβουλεύσεων ανάμεσα σε ΚΟΠ, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια για την ημερομηνία που θα συνεχιστεί το ντέρμπι «αιωνίων» που διακόπηκε στο 17’ λόγω μειωμένης ορατότητας απόρροια της πυκνής ομίχλης που «σκέπασε» την Κύπρο.

Παρά τις επαφές που υπήρχαν κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν βγήκε… άσπρος καπνός και η αναμονή τόσο των ομάδων όσο και των οπαδών θα κρατήσει τουλάχιστον για μερικές ακόμη ώρες. Όπως από το πρωί μετέφερε το Goal.com.cy καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να οριστεί η συνέχεια του ντέρμπι μέσα στο 2021.

Το Κόπα Άφρικα που αρχίζει στις 9 Ιανουαρίου και η μετεγγραφική περίοδος που αρχίζει με τον ερχομό του νέου έτους, φαίνεται πως είναι οι κύριοι λόγοι που αυξάνουν τις πιθανότητες για να οριστεί ο αγώνας μέσα στο έτος που διανύουμε. Σύμφωνα με την προκήρυξη «σε περίπτωση που ο αγώνας δεν μπορεί να ορισθεί όπως προβλέπεται από το άρθρο 16 (δηλαδή την αμέσως επόμενη Τετάρτη λόγω της άφιξη του Πάπα Φραγκίσκου), αυτός θα ορίζεται να διεξαχθεί κατά την πρώτη ελεύθερη για τα δύο ενδιαφερόμενα σωματεία Τετάρτη δεδομένου ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν αγωνίζεται κατά την αμέσως προηγούμενη Δευτέρα ή δεν αγωνίζεται σε Ευρωπαϊκό αγώνα ή δεν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της Εθνικής Ανδρών την ίδια εβδομάδα».

Η πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη είναι στις 29 Δεκεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο θα υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα, όμως είναι στη διακριτική ευχέρεια της Εκτελεστικής Επιτροπής να ορίσει τον αγώνα και σε άλλη ημερομηνία. Λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα, ώστε να ταξιδέψουν οι ξένοι ποδοσφαιριστές στην πατρίδα τους, πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του ντέρμπι είναι επίσης η Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, η Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, η Τρίτη 28 Δεκεμβρίου και η Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.

Στο «τραπέζι» είναι και η Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να προκύψει αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι Ομόνοια – ΑΕΚ (13/12). Εφόσον δεν προκύψει συμφωνία για μία από τις πιο πάνω ημερομηνίες, τότε αναγκαστικά η συνέχεια του ντέρμπι θα γίνει το 2022.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-12-01T21:14:25+02:00
Go to Top