Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Ορθολογισμός και σταθερότητα

ΑΠΟΕΛ: Ορθολογισμός και σταθερότητα

ΑΠΟΕΛ: Ορθολογισμός και σταθερότητα

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, στην ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας, έκανε λεπτομερή απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, εστιάζοντας στις προκλήσεις και τις επιτυχίες που σημάδεψαν την πορεία. Ξεκινώντας την ομιλία του, χαρακτήρισε την περσινή σεζόν ως την πιο δύσκολη της θητείας του, υπογραμμίζοντας ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος απέδειξε πως ο ΑΠΟΕΛ παραμένει η κορυφαία ομάδα της Κύπρου.

Ο πρόεδρος, αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε η διοίκηση, ιδίως στον οικονομικό τομέα, τονίζοντας ότι η χρονιά ήταν καθημερινή μάχη για τη διατήρηση της ομάδας σε σταθερή πορεία. Παρά τα εμπόδια, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή, κερδίζοντας το πρωτάθλημα μετά από πέντε χρόνια.

Στην αναφορά του για την οικονομική κατάσταση, ο Πετρίδης επισήμανε ότι το έλλειμμα μειώθηκε σημαντικά από τα 7 εκατομμύρια ευρώ το 2022 στα 4,8 εκατομμύρια το 2023, χάρη σε πιο συντηρητική και ορθολογιστική διαχείριση. Τα συνολικά έσοδα για το 2023 ανήλθαν σε 10,863 εκατομμύρια ευρώ, περιλαμβάνοντας εισπράξεις από εισιτήρια, χορηγίες, τηλεοπτικά δικαιώματα και άλλες πηγές. Τα έξοδα ανήλθαν σε 13,63 εκατομμύρια ευρώ, καλύπτοντας δαπάνες για το ποδοσφαιρικό τμήμα, τη μισθοδοσία, τα έξοδα του προπονητικού και ιατρικού επιτελείου, καθώς και 600 χιλιάδες ευρώ για τις ακαδημίες του συλλόγου. «Αυτή η μείωση αποδεικνύει και μέρος πράξης στην περσινή μας δέσμευση ότι πλέον μπαίνουμε σε πορεία πλήρους ορθολογισμού και πιο συντηρητικής διαχείρισης».

Ολοκληρώνοντας, ο Πετρίδης τόνισε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν αποτελεί απλά μια αγωνιστική επιτυχία αλλά δήλωση της διαρκούς ηγετικής θέσης του ΑΠΟΕΛ. Υπογράμμισε ότι η επιτυχία οφείλεται τόσο στις αγωνιστικές επιδόσεις όσο και στην αφοσίωση και υποστήριξη των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-06-14T20:39:00+02:00
Go to Top