Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Ο Γουίλσον σήμανε την αντεπίθεση και… εξαφανίστηκε!

ΑΠΟΕΛ: Ο Γουίλσον σήμανε την αντεπίθεση και… εξαφανίστηκε!

ΑΠΟΕΛ: Ο Γουίλσον σήμανε την αντεπίθεση και… εξαφανίστηκε!

Κοντεύει ένα δίμηνο από τότε. Ήταν 23 Σεπτεμβρίου όταν ο Γουίλσον μπήκε αλλαγή στο 69’, σκόραρε στο 81’ και αντικαταστάθηκε στο 83’. Χάρισε τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ εις βάρος της Πάφος FC με 1-0, σήμανε την αντεπίθεση και… εξαφανίστηκε!

Ο Αγκολέζος επιθετικός βρίσκεται μονίμως στο απουσιολόγιο του Ρικάρντο Σα Πίντο και το χειρότερο; Δεν υπάρχει εικόνα για το πότε θα επιστρέψει στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή. Ο τελευταίος δεν θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ δικαιωμένος για την καλοκαιρινή επιλογή του.

Βλέπετε ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ δεν έθελξε με την απόδοσή του στο διάστημα που προηγήθηκε του τραυματισμού του και δεν δικαίωσε ποτέ το ενδιαφέρον βιογραφικό του.

Είναι απολύτως φυσιολογικό λοιπόν να γίνονται συνειρμοί από τη στιγμή που πλησιάζει ο Ιανουάριος και οι γαλαζοκίτρινοι θα θελήσουν να αδειάσουν θέσεις του καταλόγου Α, ώστε να γίνουν οι προσθήκες που έχουν κατά νουν.

Αυτό όμως είναι κάτι που ξέρουν πολύ καλύτερα στον Αρχάγγελο και πρωτίστως ο Σα Πίντο. Έως τότε μεσολαβεί κάτι λιγότερο από ενάμιση μήνας και σύντομα θα παρθούν οι αποφάσεις.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-11-19T12:46:00+02:00
Go to Top