Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Ο Ζαχίντ στο ίδιο σημείο που ήταν ο Αλ Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Ο Ζαχίντ στο ίδιο σημείο που ήταν ο Αλ Τάαμαρι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το ανέβασμα του Γκάγιας Ζαχίντ στα «χέρια» του Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι ολοφάνερο. Κάτι που χαροποιεί ασφαλώς τον νέο προπονητή του ΑΠΟΕΛ, ενώ θέτει σε εγρήγορση τον Πρόδρομο Πετρίδη.

Ο «έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται», λένε, ούτε όμως και η διακαής επιθυμία του Νορβηγοπακιστανού για το μεγάλο άλμα στο διεθνές προσκήνιο. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει το ελεύθερο να μετεγγραφεί σε όποια ομάδα θέλει. Αν μάλιστα συνεχίσει την κατακόρυφη άνοδο της απόδοσής του, οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο θα ανέβουν και πάλι.

Με απλά λόγια, βρίσκεται περίπου στο σημείο που ήταν ο Μούσα Αλ Τάαμαρι πριν από μερικούς μήνες, προτού πάρει μετεγγραφή για τη Λέουβεν. Οι μνήμες όμως από το πάθημα με τον Ιορδανό, τον οποίον λογάριαζε να μοσχοπουλήσει και τελικά παραχώρησε σε τιμή ευκαιρίας, είναι νωπές για τη διοίκηση του συλλόγου της Λευκωσίας.

Γι’ αυτό και είναι λογικό να αρχίσει η κουβέντα για την ανανέωση συμβολαίου του Ζαχίντ. Σε χαλεπούς καιρούς για το γαλαζοκίτρινο ταμείο και με τον ορατό κίνδυνο να χαθεί το «πλοίο» της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, οι πωλήσεις παικτών μπορεί να λειτουργήσουν ως ανάσα.

Επομένως, θα χρειαστεί ο Πετρίδης να βάλει όλη την πειθώ που διαθέτει για να εξασφαλίσει την υπογραφή του χαρισματικού μέσου της ομάδας του, ώστε να μπορεί στη συνέχεια να διαπραγματευτεί από θέση ισχύος για την παραχώρησή του.

Δίχως άλλο λοιπόν, οι επόμενοι μήνες είναι πολύ πιθανό να θυμίζουν στους διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ την αγχωτική διαδικασία προσπάθειας ανανέωσης συνεργασίας με τον Αλ Τάαμαρι, που ως γνωστόν έπεσε στο κενό. Με την ελπίδα εκ μέρους τους πως τούτη τη φορά η κατάληξη θα είναι διαφορετική.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-23T21:41:44+02:00
Go to Top