Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Ο θρύλος πάει για νέο θρίλερ

ΑΠΟΕΛ: Ο θρύλος πάει για νέο θρίλερ

ΑΠΟΕΛ: Ο θρύλος πάει για νέο θρίλερ

Όλα συνηγορούν πως ο θρύλος πάει για μετεγγραφικό θρίλερ! Το ναυάγιο με τον Μαχμούντ Σάμπερ πήρε πίσω τον σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ, που ψάχνει εναγωνίως την ενίσχυση, ενώ απομένει μόνο η σημερινή ημέρα για την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου.

Οι γαλαζοκίτρινοι αναζητούν πρωτίστως επιτελικό και επιθετικό, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για αριστερό μπακ και ανασταλτικό χαφ. Είναι φυσικό όμως να προκύπτει εύλογα το ερώτημα: Πόσο εύκολο είναι να κλείσει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές με τα περιθώρια, χρονικά και οικονομικά, να είναι πλέον πάρα πολύ στενά;

Την απάντηση θα δώσει με πράξεις η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, που προσπαθεί να φέρει σε πέρας το τελευταίο και σημαντικότατο σκέλος του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Σε αντίθετη περίπτωση, η ομάδα της Λευκωσίας θα έχει άλλες 15 ημέρες έως τις 30 Σεπτεμβρίου για να εγγράψει άνεργους ποδοσφαιριστές. Σε περίπτωση που θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής ή ποδοσφαιριστές καταλόγου Α, θα χρειαστεί να αποχωρήσει αντίστοιχος αριθμός.

Όπως γράψαμε και χθες, στον αφρό της επικαιρότητας ανέβηκαν δύο Βούλγαροι ποδοσφαιριστές που φέρονται να ενδιαφέρουν τον ΑΠΟΕΛ. Ο ένας ανήκει στην κατηγορία των ανέργων και πρόκειται για τον 31χρονο Γκιόργκι Μιλάνοφ. Χθεσινά δημοσιεύματα στην πατρίδα του έχουν σίγουρη τη μετεγγραφή του στους γαλαζοκίτρινους, ωστόσο δίχως ανακοίνωση τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ο δεύτερος είναι ο 20χρονος Στόγιαν Στόιτσκοφ. Αμφότεροι είναι κεντρικοί μέσοι, οι οποίοι έχουν την ευχέρεια να αγωνιστούν και ως επιτελικοί. Αν θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα κάποιος από τους δύο θα φανεί πολύ σύντομα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-09-15T07:26:00+02:00
Go to Top