Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ο καθοριστικός Σα Πίντο σε ρόλο οδηγού και «πυροσβέστη»

ΑΠΟΕΛ: Ο καθοριστικός Σα Πίντο σε ρόλο οδηγού και «πυροσβέστη»

Δεν ξέρω αν ο ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει να κόψει πρώτος το νήμα στο τέλος της σεζόν και θα επιστρέψει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από τέσσερα χρόνια ξηρασίας.

Το σίγουρο είναι πως οι γαλαζοκίτρινοι βαδίζουν στο σωστό μονοπάτι, με εξαιρετικό τιμονιέρη να τους οδηγεί. Στη διαδρομή του ΑΠΟΕΛ με προορισμό το 29ο πρωτάθλημα υπάρχουν πολλοί πρωταγωνιστές. Από τη διοίκηση, η οποία πασχίζει κάθε μήνα να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της, μέχρι τον κέρβερο Μπέλετς, τον αρχοντικό Πέτροβιτς, τον ακούραστο Κοσταντίνοφ, το πολυεργαλείο Ντάλσιο και τον αεικίνητο Εντονγκαλά. Όμως, ο ρόλος του Ρικάρντο Σα Πίντο εντός και εκτός γηπέδου είναι κάτι περισσότερο από καθοριστικός. Δεν το λέμε εμείς, το παραδέχονται οι διοικούντες των γαλαζοκιτρίνων.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο αντιπρόεδρος Χάρης Φωτίου εξήρε τη στάση του Πορτογάλου τεχνικού εντός αποδυτηρίων στο «καυτό» θέμα της καθυστερημένης μισθοδοσίας των παικτών. Ο Σα Πίντο σε ρόλο πυροσβέστη όχι μόνο σβήνει τη φωτιά και δεν προκαλείται αναστάτωση στον «Αρχάγγελο», αλλά η φλόγα και το πάθος για επίτευξη του στόχου ξεχειλίζουν σε κάθε αγώνα του ΑΠΟΕΛ. Στοιχεία ικανά να υπερκαλύψουν απουσίες παικτών ή αγωνιστικές αδυναμίες όταν ένας αγώνας στραβώσει.

Για όποιον έχει αντίρρηση ας ρωτήσει τον Πρόδρομο Πετρίδη και τους συνεργάτες του για το σκηνικό την αντίστοιχη περσινή περίοδο, όταν ο ΑΠΟΕΛ κυνηγούσε τον τίτλο του πρωταθλητή. Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε. Συμφωνείς, Βλάνταν;

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-05T21:09:00+02:00
Go to Top