Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Ο Κρέσπο είναι μία κατηγορία μόνος του

ΑΠΟΕΛ: Ο Κρέσπο είναι μία κατηγορία μόνος του

ΑΠΟΕΛ: Ο Κρέσπο είναι μία κατηγορία μόνος του

Μακράν τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τους συμπαίκτες του καταγράφει ο Χοσέ Κρέσπο στην τρέχουσα σεζόν. Παρά την προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία του, ο  Ισπανός κεντρικός του ΑΠΟΕΛ, έχει αγωνιστεί σε 27 από τα 30 συνολικά παιχνίδια στις εντός και εκτός τειχών υποχρεώσεις. Το κοντέρ του, συγκεκριμένα, «γράφει» 2.576 λεπτά, φωνάζοντας ότι η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο.

Ο 36χρονος τέως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, δίχως αμφιβολία είναι μία κατηγορία μόνος του, έχοντας σημαντική συνεισφορά στο παιχνίδι της ομάδας του. Το φαινόμενο από τη Λόρα δελ Ρίο της Ανδαλουσίας, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και οδηγεί τον ΑΠΟΕΛ προς την εκπλήρωση του στόχου του. Δηλαδή, να κερδίσει τη μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Με την αγωνιστική συμπεριφορά και τον αξιοζήλευτο επαγγελματικό στις, όπως λένε στην ομάδα, δείχνει την τεράστια θέλησή του για παραμονή σε ψηλό επίπεδο.

Είναι ο ηγέτης της οπισθοφυλακής του ΑΠΟΕΛ, μίας γραμμής που αποτέλεσε την περασμένη σεζόν (κι όχι μόνο) την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας. Η μετεγγραφή του, δίχως αμφιβολία, προσέδωσε άλλον αέρα, με τον «μπαρουτοκαπνισμένο» Κρέσπο, να εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-02-09T22:36:00+02:00
Go to Top