Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Ο Πετρίδης δεν το βάζει κάτω

ΑΠΟΕΛ: Ο Πετρίδης δεν το βάζει κάτω

ΑΠΟΕΛ: Ο Πετρίδης δεν το βάζει κάτω

Αισθάνθηκε την ανάγκη να βγει μπροστά μετά τη νίκη στο φινάλε της σεζόν με αντίπαλο τον Άρη. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ήθελε να ξεκαθαρίσει ζητήματα που απασχολούν αφού μέχρι τη Γενική Συνέλευση μεσολαβούν δύο (και βάλε) εβδομάδες.

Εξέφρασε πρόθεση και ετοιμότητα για να ηγηθεί ξανά η διοίκησή του, σημειώνοντας ότι αυτός και οι συνεργάτες του δεν κρύφτηκαν ποτέ, ανίχνευσαν τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να το πράττουν αν είναι διοίκηση μετά τις 15 Ιουνίου που είναι ορισμένη η Συνέλευση.

«Είμαστε εκεί με το πλάνο της επόμενης μέρας, νοουμένου ότι δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλον να ηγηθεί. Η Συνέλευση είναι εκλογική και ανοιχτή για τον οποιονδήποτε να διοικήσει με το πλάνο του. Η διοίκησή μου έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα ανταποκρίνεται και συνεχίσει να το κάνει νοουμένου ότι παραμείνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόδρομος Πετρίδης. Μετά από σχετική ερώτηση, επανέλαβε πως προτίθεται να αποχωρήσει εάν οποιοδήποτε άλλο πλάνο ικανοποιήσει τους μετόχους.

«Ουδέποτε δηλώσαμε ότι θα αφήσουμε ακέφαλο τον ΑΠΟΕΛ. Όλα αυτά που ακούγονταν, τα διαψεύσαμε. Διαψεύσαμε τους πάντες. Είτε οικονομικά προβλήματα, είτε απλήρωτοι παίκτες… Είμαστε εκεί και λύνουμε τα προβλήματα. Εξαντλήσαμε την εβδομάδα, μετά το ματς με τον Απόλλωνα, σε προγραμματισμό του οικονομικού και του αγωνιστικού σκέλους της επόμενης χρονιάς. Κάνουμε τις κινήσεις και τις μελέτες μας ώστε ο ΑΠΟΕΛ να λειτουργεί όπως και σήμερα».

Οι μετόχοι έχουν πάρει τις οικονομικές καταστάσεις, είπε, σημειώνοντας πως όλα είναι ξεκάθαρα στους λογαριασμούς. «Με το μπάτζετ που έχουμε αν δεν μπαίνει η ομάδα σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα έχει κάθε χρόνο 6-8 εκατομμύρια έλλειμμα», υποστήριξε. Σε άλλο σημείο, επισήμανε πως δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθεί επενδυτής σε μεγάλη ομάδα με αρκετό κόσμο γιατί, όπως είπε, θέλουν να έχουν το κεφάλι ήσυχο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-05-29T08:05:00+02:00
Go to Top