Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ο Πρόδρομος… μαζεύει υπογραφές

Μέσα από τα χείλη του αντιπροέδρου του ΑΠΟΕΛ, Χάρη Φωτίου και των επίσημων τοποθετήσεών του, είχε γίνει γνωστό ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις τόσο με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές όσο και με τον προπονητή για ανανέωση των συμβολαίων τους.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως «ανανεώσαμε με κάποιους ποδοσφαιριστές και να αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες τις ανακοινώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο διοικητικός παράγοντας των πρωτευουσιάνων.

Μπορεί να μην αναφέρθηκε ονομαστικά στους παίκτες, αλλά γράψαμε και σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, κάτοικος Αρχαγγέλου θα παραμείνει ο Κονσταντίνοφ.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Βούλγαρο μέσο να έχει συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ προφορικά για 1+1 χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή να εξασφαλίζει τις καλές του εμφανίσεις με νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Επίσης, ο Πρόδρομος Πετρίδης έχει αποσπάσει την υπογραφή των Μπέλετς και Πέτροβιτς, ενώ σε καλό δρόμο είναι και η περίπτωση του Κβιλιτάια. Στον Κρέσπο έγινε πρόταση, ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν από τα οικογενειακά θέματα του έμπειρου αμυντικού, ενώ και στον Ντάλσιο έγινε προσφορά με αυξημένες απολαβές αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID!

ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iOS!

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-05T22:31:28+02:00
Go to Top