Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Ο Σωφρόνης σίγησε τα «όπλα»

ΑΠΟΕΛ: Ο Σωφρόνης σίγησε τα «όπλα»

ΑΠΟΕΛ: Ο Σωφρόνης σίγησε τα «όπλα»

Μαζί με το σύνθημα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, ο Σωφρόνης Αυγουστή επανέλαβε δύο – τρεις φορές ότι η ομάδα του κατάφερε να περιορίσει τα ατού της Μπότεφ. Σημάδι ικανοποίησης για τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, αφού είδε το πλάνο του να λειτουργεί και να βγάζει έξω από τα νερά τους, τους παίκτες – κλειδιά της βουλγάρικης ομάδας.

«Όπλα» τα χαρακτήρισε ο Κύπριος τεχνικός, τα οποία όλοι εύχονται να σιγήσουν και στον επαναληπτικό του ΓΣΠ. Εκεί όπου οι πορτοκαλί καλούνται να αναλάβουν δράση και να φτιάξουν ατμόσφαιρα πρόκρισης. Φτάνει βέβαια, να λειτουργήσουν καλύτερα και τα γαλαζοκίτρινα «όπλα».

Ήταν δύσκολο να «χωνέψει» ο Σωφρόνης ότι όλες σχεδόν οι καλές προσπάθειες της Μπότεφ προήλθαν από λάθη των δικών του παικτών. Γι’ αυτό και ξεκίνησε… καμπάνια να αποφευχθούν. Ήταν εμφανέστατη η απουσία κάποιων παικτών των γαλαζοκιτρίνων στη Σόφια. «Φώναζαν» οι απουσίες, ιδιαίτερα στη δημιουργία και στην επίθεση, γι’ αυτό και οι καλές ευκαιρίες έρχονταν με το σταγονόμετρο. Υπό τις περιστάσεις το 0-0 είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά για να βρεθεί στον επόμενο γύρο θα πρέπει να νικήσει. Χωρίς γκολ το ματς θα μοιάζει με… ρουλέτα.

Ι.Κ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-07-22T20:33:45+02:00
Go to Top