Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ο Τζέφερσον επιβεβαίωσε τον Πετρίδη –

Περί τα μέσα Οκτωβρίου έγινε γνωστό ότι ένας Βραζιλιάνος επιθετικός Τζέφερσον Σόουζα συμφώνησε σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ για συμβόλαιο 2,5 ετών, άρχισε και προπονήσεις και θα εγγραφεί στο ρόστερ τον Ιανουάριο του 2024.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στις 13 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος των πρωτευουσιάνων Πρόδρομος Πετρίδης, η μεταγραφή του ακυρώθηκε, καθώς ο ίδιος ο παίκτης είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει πίσω στη Βραζιλία, επικαλούμενος οικογενειακά προβλήματα. 

«Εξέφρασε την επιθυμία ότι έχει θέματα με τη γυναίκα του και ότι έχει νεογέννητο μωρό και δεν ήρθε μαζί του και μάλλον θέλει να αποχωρήσει. Εμείς δεν μπορούμε να του στερήσουμε, παρά το ότι έχει υπογραμμένο συμβόλαιο τριών χρόνων, θα τον αποδεσμεύσουμε να πάει πίσω στη χώρα του».

Ένα μήνα μετά ο Τζέφερσον επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Πρόδρομου Πετρίδη, αφού ανακοινώθηκε από την Μποαβίστα, την βραζιλιάνικη (Boavista Club)και όχι την πορτογαλική (Boavista Futebol Clube), κλείνοντας ουσιαστικά κάποια στόματα που έλεγαν πως οι λόγοι της αποχώρησής του ήταν άλλοι.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-09T23:58:08+02:00
Go to Top