Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Πέρασαν στην αντεπίθεση

ΑΠΟΕΛ: Πέρασαν στην αντεπίθεση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ παρουσιάζονται σφόδρα ενοχλημένοι με την επιστολή της Ομόνοιας στην ΚΟΠ και το υπουργείο Υγείας, περνώντας στην αντεπίθεση. Δηλώνουν πως είναι στη διάθεση για οποιαδήποτε έρευνα, επιφυλάσσοντας παραλλήλως τα νόμιμα δικαιώματα για τους αήθεις, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανάρτηση, χαρακτηρισμούς.

Οι ισχυρισμοί των πρασίνων για παραβίαση του πρωτοκόλλου της ΚΟΠ και για ανεύθυνη στάση στον χειρισμό των κρουσμάτων προκάλεσαν μεγάλη δυσαρέσκεια στη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, η οποία χαρακτηρίζει «ψεύδη» τα όσα δημοσιοποιήθηκαν. Υπογραμμίζεται πως εάν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι στη σφαίρα της φαντασίας των ΜΜΕ, τότε στην ομάδα της Λευκωσίας θα κινηθούν νομικά.

Στον ΑΠΟΕΛ ζητούν όπως τους κοινοποιηθεί η επιστολή από την Ομοσπονδία καθώς οι κατηγορίες είναι πάρα πολύ σοβαρές, δηλώνοντας αυτομάτως ετοιμότητα ενημέρωσης για όλες τις διαδικασίες που έγιναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσον αφορά στο θέμα του κορωνοϊού. Εάν τους ζητηθεί, θα κοινοποιήσουν μάλιστα και τα αποτελέσματα των διαγνωστικών ελέγχων που έγιναν τις προηγούμενες μέρες. Η Ομόνοια, βλέπετε, καταλογίζει κάτι περισσότερο από ανεύθυνη στάση στους γαλαζοκίτρινους αφού, με βάση τους ισχυρισμούς της, τέθηκε σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

Την ίδια ώρα, στον ΑΠΟΕΛ βρίσκονται στην… πρίζα για τα αποτελέσματα των νέων διαγνωστικών τεστ ώστε να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα. Μέχρι αύριο θα γνωρίζουν κατά πόσον υπήρξε μεγαλύτερη διασπορά του κορωνοϊού εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, πράττοντας αναλόγως. Τα προβλήματα όμως είναι αλυσιδωτά και το ένα φέρνει το άλλο. Για την ώρα έχουν αναβληθεί τα παιχνίδια με την Καρμιώτισσα (πρωτάθλημα) και τον Απόλλωνα (κύπελλο) και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα διεξαχθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ για τη 15η αγωνιστική.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-13T08:44:50+02:00
Go to Top