Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Πατάει τέρμα το γκάζι στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου

ΑΠΟΕΛ: Πατάει τέρμα το γκάζι στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου

ΑΠΟΕΛ: Πατάει τέρμα το γκάζι στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου

«Καυτό» προμηνύεται το τελευταίο πενθήμερο της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου για τον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν εκφράσει δημοσίως την πρόθεσή τους για ενίσχυση της ομάδας και αυτό θα επιχειρήσουν να κάνουν στο… παρά πέντε της μετεγγραφικής περιόδου.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι στον «Αρχάγγελο»… τρέχουν για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Για τη θέση του «δεκαριού» υπάρχει συμφωνία με τον Μαχμούντ Σάμπερ, ενώ ο στράικερ καταλόγου Β’ είναι η άλλη προσθήκη που έχει στα σκαριά η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Απ’ εκεί και πέρα, ανοικτό παραμένει το «παράθυρο» επιστροφής του Χρίστου Γουίλερ στον Αρχάγγελο, κάτι που θ’ αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον βαθμό ετοιμότητας του ποδοσφαιριστή. O Ρικάρντο Σα Πίντο θα ήθελε άλλη μία επιλογή για τη θέση του ανασταλτικού μέσου, εντούτοις οικονομικό και θέσεις ξένων αποτελούν τροχοπέδη για κάτι τέτοιο.

Εν κατακλείδι, ο ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί για την απόκτηση δύο έως τεσσάρων μετεγγραφών στην εκπνοή της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-09-11T20:49:00+02:00
Go to Top