Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Πλέον τους αξίζει ένα δυνατό «finish»!

Η αλήθεια να λέγεται, με το αποκαρδιωτικό ποδόσφαιρο που βλέπαμε από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, ακόμα και ο πιο αισιόδοξος οπαδός δεν θα ανέμενε με τίποτα πως θα μπορούσε η ομάδα να πετύχει δύο προκρίσεις στο κύπελλο σε βάρος του Απόλλωνα και της Ομόνοιας. Δύο από τις πιο δυνατές ομάδες της φετινής σεζόν και ειδικά οι πράσινοι, τους οποίους οι γαλαζοκίτρινοι απέκλεισαν σε διπλούς αγώνες, που είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Από την άλλη, όταν λέγεσαι ΑΠΟΕΛ, όταν κουβαλάς το στίγμα της μεγάλης ομάδας και όταν έχεις τον τίτλο της «μόνιμης πρωταθλήτριας», οφείλεις να παλεύεις μέχρι το τέλος και να διεκδικείς τις ελπίδες διάκρισης όσο… δεν πάει άλλο! Ακόμα και σε μια τόσο καταστροφική σεζόν όπως ήταν η φετινή στον θεσμό του πρωταθλήματος, υποχρεούσαι να ψάξεις τη διάκριση έστω στο κύπελλο.

Πρωτάκουστο μεν για τους πλείστους ΑΠΟΕΛίστες και ειδικά τους νεότερους, υποχρεωτικό δε όπως ήρθαν τα πράγματα. Φυσικά, είναι διαφορετικό το τι θέλεις να κάνεις και το τι μπορείς να κάνεις. Στην περίπτωση, πάντως, του ΑΠΟΕΛ, τα δύο για την ώρα ταιριάζουν! Οι γαλαζοκίτρινοι μόνο με κατάκτηση του κυπέλλου έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν τη νέα σεζόν στις διοργανώσεις της UEFA. Και για την ώρα δείχνουν να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον στόχο

και τους αξίζει ένα δυνατό «finish» στη σεζόν και αυτό το τρόπαιο! Με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και την έλευση του Σάββα Πουρσαϊτίδη η ομάδα πήρε τα πάνω της και ξεπέρασε ένα δύσκολο πρόγραμμα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά. Σήμερα, μετά και από τη διεξαγωγή των δύο τελευταίων επαναληπτικών προημιτελικών, θα γνωρίσουμε τους άλλους δύο πιθανούς αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ στην τετράδα. Και αυτομάτως θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των ημιτελικών, που είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Μαρτίου.

ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-03-17T08:52:25+02:00
Go to Top