Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ποτέ ξανά από τόσο νωρίς…

Για το ΑΠΟΕΛ είναι πλέον η ίδια η σημασία σε κάθε αγώνα. Είτε είναι ο σημερινός (16:00) με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ εξ αναβολής είτε οποιοσδήποτε άλλος. Είτε ντέρμπι είτε με αντίπαλο την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας…

Ποτέ ξανά στη νεότερη ή και πιο μακρινή ιστορία του ΑΠΟΕΛ δεν μιλούσαμε από τον Γενάρη για… τελικούς του πρωταθλήματος από τόσο νωρίς! Αν γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το είχαμε ζήσει για να το πιστέψουμε! Όπως τώρα, καλή ώρα (ή μάλλον κακή ώρα για τους ΑΠΟΕΛίστες) που η ομάδα κατεβαίνει στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο.

Κανονικά, όταν μιλάς για την εποχή λίγο μετά τα μέσα του πρωταθλήματος, υπάρχει ακόμα περιθώριο να χάσεις και ακόμα κάποια παιχνίδια. Δεν μπορεί να πάει… τρένο καμία ομάδα, όπως άλλωστε το βλέπουμε να ισχύει τα τελευταία χρόνια. Στην περίπτωση των γαλαζοκιτρίνων, ωστόσο, αυτή η πολυτέλεια έχει χαθεί προ πολλού. Η ομάδα πραγματοποιεί κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα, με μόλις πέντε νίκες σε 17 αγώνες (5-4-8), δηλαδή ποσοστό 29%! Ούτε καν το ένα τρίτο!

Τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα μέχρι και πριν λίγες μέρες, όμως ήρθε… επιτέλους η νίκη επί του Ερμή στο ΓΣΠ (3-0) να δώσει πίσω λίγη από τη χαμένη περηφάνια της ομάδας και να φτιάξει κάπως το κλίμα ενόψει της ακόμα πιο δύσκολης συνέχειας. Το στοίχημα για τους ποδοσφαιριστές και τον νέο προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι να υπάρξει συνέχεια και συνέπεια. Αρχικά στα αποτελέσματα, που αυτή τη στιγμή είναι πιο σημαντικά και μετά και στις εμφανίσεις.

Όμως ας μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις πως θα δούμε και… μπαλάρα από την ομάδα. Εκτός αν όντως βρει τον τρόπο ο κόουτς να… πείσει τις πραγματικά καλές (οι πλείστοι, όχι όλοι) μονάδες που έχει στη διάθεσή του να αποδίδουν μέσα στο γήπεδο σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές τους. Και όχι θυμίζοντας ένα σύνολο παικτών που παλεύουν για τη σωτηρία της ομάδας, όπως μια 10η θέση στη βαθμολογία μπορεί να παραπέμπει…

ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-13T08:14:18+02:00
Go to Top