Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Πρόβα τζενεράλε ενόψει Βοϊβοντίνα κόντρα στον Βόλο

ΑΠΟΕΛ: Πρόβα τζενεράλε ενόψει Βοϊβοντίνα κόντρα στον Βόλο

ΑΠΟΕΛ: Πρόβα τζενεράλε ενόψει Βοϊβοντίνα κόντρα στον Βόλο

Στις 20 Ιουλίου ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί τον Βόλο στο ΓΣΠ, στο τελευταίο φιλικό των γαλαζοκιτρίνων πριν τις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στη Βοϊβοντίνα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Η ομάδα της Μαγνησίας ενημέρωσε για τους αντιπάλους της στη διάρκεια της προετοιμασίας και ανάμεσά τους είναι o ΑΠΟΕΛ.

Θυμίζουμε, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των γαλαζοκιτρίνων, θα πραγματοποιηθεί από τις 29/06 και έως τις 09/07, στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας μας, στην Βουλγαρία, θα διεξαχθούν τέσσερα φιλικά προετοιμασίας απέναντι σε ΤΣΚΑ 1948, Μπότεφ Βράτσα, Λέφσκι Σόφια και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η πρώτη αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Βοϊβοντίνα θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου, με το φιλικό απέναντι στον Βόλο μια εβδομάδα νωρίτερα να έχει τον χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-06-27T12:18:08+02:00
Go to Top