Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Πρόσω ολοταχώς για το 29ο πρωτάθλημα

ΑΠΟΕΛ: Πρόσω ολοταχώς για το 29ο πρωτάθλημα

ΑΠΟΕΛ: Πρόσω ολοταχώς για το 29ο πρωτάθλημα

Ο ΑΠΟΕΛ, μετά την επικράτησή του στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην ΑΕΚ, εδραιώνεται στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας σημαντικό προβάδισμα. Η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά, έφερε την ομάδα του Σα Πίντο στο +4 από την προχθεσινή αντίπαλο, στο +5 από τον Άρη και στο +7 από την Ομόνοια, με τον δρόμο προς τον τίτλο να αδειάζει από πολλά «αγκάθια».

Σε κρίσιμες στιγμές, ο ΑΠΟΕΛ αποδεικνύει ότι διαθέτει τον απαραίτητο χαρακτήρα και την αποφασιστικότητα για να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Η ομάδα έχει καταφέρει να δημιουργήσει σταθερό προβάδισμα, κάτι που της δίνει ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η στρατηγική του Σα Πίντο φαίνεται πως αποδίδει, με το σύνολο να δείχνει έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Το τεράστιο «διπλό» μέσα στην έδρα της ΑΕΚ, αναμφίβολα μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για το τελευταίο σκέλος της σεζόν, ενθαρρύνοντας τους παίκτες και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για τις προκλήσεις που ακολουθούν. Κάθε παιχνίδι αποτελεί νέα πρόκληση. Και εξαίρεση δεν αποτελεί η επικείμενη αποστολή με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Κάθε νίκη από εδώ πέρα φέρνει τους γαλαζοκίτρινους πιο κοντά στην πηγή…

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-02T11:29:00+02:00
Go to Top