Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Πότε και ποιοι θα προπονηθούν ένας Θεός ξέρει…

ΑΠΟΕΛ: Πότε και ποιοι θα προπονηθούν ένας Θεός ξέρει…

Κλειδωμένος έμεινε ο Αρχάγγελος για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα. Ο κορωνοϊός κτύπησε για τα καλά το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ με τους γαλαζοκίτρινους να ανακοινώνουν σε τρεις δόσεις 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα με τη μοριακή μέθοδο τα πλείστα εκ των οποίων αφορούν ποδοσφαιριστές.

Υπάρχουν φόβοι για ακόμα περισσότερα κρούσματα και ο διαγνωστικός έλεγχος PCR στον οποίο θα υποβληθούν εκ νέου όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα δείξουν εάν υπάρχει μεγαλύτερη διασπορά του ιού.

Η ΚΟΠ ανέβαλε τους αγώνες με Καρμιώτισσα και Απόλλωνα ορίζοντας το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στις 28 Δεκεμβρίου και στις 20 Ιανουαρίου 2021 το ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Στον «αέρα» βρίσκεται και το ντέρμπι με την ΑΕΚ της 15ης αγωνιστικής, καθώς εάν ο ΑΠΟΕΛ ανακοινώσει τέσσερα ή περισσότερα κρούσματα από την Κυριακή (13/12) και έπειτα βάσει πρωτοκόλλου θα αναβληθεί και αυτό το παιχνίδι.

Τη δεδομένη στιγμή στον ΑΠΟΕΛ δεν γνωρίζουν όχι πότε θα αγωνιστούν, αλλά πότε θα μπορούν να αρχίσουν προπονήσεις οι υγιείς ποδοσφαιριστές. Όσο προκύπτουν κρούσματα οι πύλες του «Αρχαγγέλου» δεν μπορούν να ανοίξουν. Είναι δεδομένο ότι όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και κληθεί ν’ αγωνιστεί ο ΑΠΟΕΛ θα αναγκαστεί να παραταχθεί με πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-11T18:07:15+02:00
Go to Top