Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Πώς το είπε ο Τάκης Αντωνίου για τον Ζέφτε;

ΑΠΟΕΛ: Πώς το είπε ο Τάκης Αντωνίου για τον Ζέφτε;

ΑΠΟΕΛ: Πώς το είπε ο Τάκης Αντωνίου για τον Ζέφτε;

«Γράψετε αυτό που θα σας πω. Ο Ζέφτε θα είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος», είχε δηλώσει στις 14 του περασμένου Σεπτεμβρίου ο Τάκης Αντωνίου στο Digital TV. Και τι δεν άκουσε και τι δεν διάβασε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη δήλωση αυτή…

Δεν λέμε πως ο νεαρός Βραζιλιάνος δικαιούται ακόμα τον χαρακτηρισμό. Ωστόσο οι εμφανίσεις του δικαιώνουν τον πρώην ποδοσφαιριστή, προπονητή και παράγοντα του ΑΠΟΕΛ ως προς το ότι -αν μη τι άλλο- κόβει το μάτι του:

«Μπορούμε να περιμένουμε πάρα πολλά με την επιθετικότητα του, τον πλήρη έλεγχο της μπάλας που έχει και το καταπληκτικό αριστερό πόδι του». Στοιχεία που βγαίνουν στο γήπεδο με αποκορύφωμα την εμφάνισή του στο 3-0 εις βάρος της ΑΕΚ. Όχι μόνο επειδή από δικές του σέντρες προήλθαν δύο γκολ, το πρώτο (Τσεπάκ) και το τρίτο (αυτογκόλ Γκαρσία).

Gmi 7700 (1)Ο Ζέφτε ταλαιπωρούσε συχνά την αντίπαλη άμυνα με τα ανεβάσματά του, ενώ αμυντικά τα πήγε περίφημα έχοντας απέναντί του κατά κανόναν τον επικίνδυνο Ιμάντ Φαραζ. Στο τέλος ανταμείφτηκε με το χειροκρότημα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, που βρέθηκαν στο ΑΕΚ Αρένα και η ικανοποίηση στο πρόσωπό του ήταν εμφανέστατη (όπως φαίνεται στη φωτογραφία δίπλα).

Αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς απόδοσης, θεωρείται βέβαιο ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα θελήσουν να τον κρατήσουν οι γαλαζοκίτρινοι. Τον απέκτησαν δανεικό βλέπετε από τη νέα κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες Φλουμινένσε, έως το ερχόμενο καλοκαίρι με όρο να τον αποκτήσουν αν το επιθυμούν. Για να δούμε…

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-11-06T21:17:00+02:00
Go to Top