Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Σήμανε συναγερμό!

ΑΠΟΕΛ: Σήμανε συναγερμό!

ΑΠΟΕΛ: Σήμανε συναγερμό!

Σε κάθε δημόσια τοποθέτηση των παραγόντων του ΑΠΟΕΛ, ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα σεζόν, εκθειάζεται η τεράστια συμβολή του κόσμου και παραλλήλως, υπερθεματίζεται ο ρόλος που έχει προς την ευόδωση των στόχων. Με τον παλμό που δημιουργεί, έχει… δώσει πολλούς βαθμούς. Οι πορτοκαλί υποστηρικτές, τραγουδούν από την αρχή μέχρι το τέλος των αγώνων, κρατούν τους παίκτες στην τσίτα και τους σπρώχνουν στη νίκη.

Η «φωνή» που βγαίνει από τα ενδότερα του ΑΠΟΕΛ, έγινε ακόμα πιο δυνατή από την πρώτη μέρα που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πάτησε το πόδι του στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Ξέχωρα από τις επιτυχίες, ο  Σέρβος προπονητής εκθειάζει μετά από κάθε παιχνίδι τη συμβολή των φίλων της ομάδας, υπενθυμίζοντας την τεράστια επίδραση που έχουν στο αγωνιστικό σκέλος.

Ο ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, προετοιμάζεται για να δώσει το 12ο εντός έδρας αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στη Δόξα, η οποία «καίγεται» για βαθμούς και ασφαλώς, ο κόσμος καλείται άλλη μία φορά να κάνει το καθήκον του. Να αποτελέσει την ασπίδα του συνόλου και την ίδια ώρα, να φτάσει σε αξιοσημείωτη επίδοση. Ποια; Υπολείπονται κάτι λιγότερο από 10.000 εισιτήρια για να σπάσει το φράγμα των 100.000. Συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί 90.598 εισιτήρια (μέσος όρος  8,236  ανά ματς).

Τουλάχιστον μέχρι χθες, η προπώληση κυμάνθηκε σε πολύ, με πολύ χαμηλά επίπεδα (300 χαρτάκια είχαν βρει κάτοχο),  με τη διοίκηση να απευθύνει κάλεσμα στους ΑΠΟΕΛίστες να μην εφησυχάζουν και να στηρίξουν την ομάδα μέχρι τέλους. Σήμανε, εν ολίγοις, συναγερμό!

«Φαίνεται ότι πολλοί ΑΠΟΕΛίστες έχουν εφησυχάσει και θεωρούν ότι όλα τα αποτελέσματα έρχονται χωρίς κόπο και χωρίς να χρειάζεται να δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο. Ας θυμούνται πως όπως έχουν απαιτήσεις από την ομάδα, να δίνει σε κάθε αγώνα το 100% για να τους κάνει περήφανους, την ίδια υποχρέωση έχουν και αυτοί να βρίσκονται δίπλα της σε κάθε αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ παίζει την Κυριακή στο ΓΣΠ, τον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς, μέχρι τον επόμενο», σημειώνεται στη σχετική ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-02-18T22:01:00+02:00
Go to Top