Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Σαρφό και μετεγγραφή

ΑΠΟΕΛ: Σαρφό και μετεγγραφή

ΑΠΟΕΛ: Σαρφό και μετεγγραφή

«Αν θα φύγει ο Σαρφό, θα είναι το καλοκαίρι;», ρωτήθηκε ψες ο Πρόδρομος Πετρίδης στην εκπομπή «Goal n’ Roll» της Cytavision και απάντησε: «Αν έρθει πρόταση. Κοιτάξετε, υπάρχει θέμα με το πού μπορεί να πάει ο Σαρφό. Το ξέρετε, δεν είναι εύκολο…».

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ άφησε να νοηθεί ότι λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετώπισε ο Γκανέζος με τον νόμο στη Σουηδία είναι περιορισμένα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στα οποία μπορεί να μετεγγραφεί. Διότι η «Ζώνη Σένγκεν» περιλαμβάνει 26 χώρες της Γηραιάς Ηπείρου.

Είναι λογικό λοιπόν να δυσκολεύει ενδεχόμενη παραχώρηση του κυριότερου υποψήφιου για να αποφέρει σημαντικό ποσό στο ταλαιπωρημένο ταμείο του συλλόγου της Λευκωσίας σε περίπτωση μετεγγραφής του.

Εάν λοιπόν δεν εκπλήξει κάποια ευρωπαϊκή ομάδα εκτός «Ζώνης Σένγκεν», καταθέτοντας πρόταση για την απόκτησή του, είτε ο Σαρφό θα τηρήσει το τριετές συμβόλαιό του είτε θα ελπίζει σε πρόταση από άλλη ήπειρο για να αυξήσει σημαντικά το εισόδημά του (π.χ.: Άπω Ανατολή, Αραβικές χώρες).

Προς το παρόν, ο βραχύσωμος μέσος επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις, μετά από διάστημα κάμψης και απουσιών, και όλοι στον Αρχάγγελο τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση. Αν θα έρθει στο μέλλον και προσφαρά για απόκτησή του, μόνο τότε θα ασχοληθούν οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-11-07T22:04:00+02:00
Go to Top