Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ σε Ομόνοια: «Όντως προσπαθούμε να βάλουμε πίεση και είναι εμφανές ότι αποδίδει»

ΑΠΟΕΛ σε Ομόνοια: «Όντως προσπαθούμε να βάλουμε πίεση και είναι εμφανές ότι αποδίδει»

Σε ειρωνικό τόνο απάντησε ο ΑΠΟΕΛ στις κατηγορίες της Ομόνοιας, πως οι γαλαζοκίτρινοι προσπαθούν να βρουν εξιλαστήρια θύματα και να βάλουν πίεση για το επόμενο μεταξύ τους παιχνίδι. Με εμφανή δόση ειρωνίας απαντούν ότι είναι εμφανές ότι η πίεση που προσπαθούν να βάλουν είναι εμφανές ότι αποδίδει…

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Ομόνοιας: Απάντηση Ομόνοιας σε ΑΠΟΕΛ με βίντεο, «πιέσεις σε διαιτησία και εξιλαστήρια θύματα»

Η ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ:

«Όντως η Ομόνοια αποκάλυψε την αλήθεια. Προσπαθούμε να βρούμε εξιλαστήρια θύματα. Βάλαμε πίεση από το προηγούμενο παιχνίδι, για το επόμενο. Πίεση που είναι εμφανές ότι αποδίδει. Όπως προσπαθούν να βάλουν πίεση και όλοι ανεξαιρέτως, οι αναλυτές φάσεων που είδαν δυο πέναλντι στο προηγούμενο παιχνίδι και καμία παράβαση στην συγκεκριμένη φάση. Είναι πλέον φανερό από την προβολή που ανέδειξε η Ομόνοια (!!!) ότι ο διαιτητής είδε την παράβαση που καταλόγισε. Ήταν στην φτέρνα. Ας την συγκρίνουμε με μια φάση λίγα λεπτά νωρίτερα που επίσης είδε ο διαιτητής. Εκεί δυστυχώς για εμάς ο αμυντικός, μόνο την φτέρνα δεν πάτησε».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-25T18:50:23+02:00
Go to Top