Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Σημαντική η προπόνηση της Δευτέρας για τους Ντβάλι και Μορέιρα

ΑΠΟΕΛ: Σημαντική η προπόνηση της Δευτέρας για τους Ντβάλι και Μορέιρα

ΑΠΟΕΛ: Σημαντική η προπόνηση της Δευτέρας για τους Ντβάλι και Μορέιρα

O Σωφρόνης Αυγουστή ξέρει καλά πως, θα πρέπει να βρει τον τρόπο στο τέλος της σεζόν να επαναφέρει τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Άλλωστε αυτός είναι ο μεγάλος στόχος που τέθηκε από την διοίκησητων γαλαζοκίτρινων.

Ο Κύπριος τεχνικός ξέρει πως, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί και τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να πάρει από όλους τους παίκτες το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

Η πρώτη προπόνηση της επόμενης εβδομάδας, τη Δευτέρα, αφού μετά τη σημερινή οι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων θα πάρουν διήμερο ρεπό, κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική για τους Ντβάλι και Μορέιρα. Και οι δύο θα προσπαθήσουν να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα. Δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο και οι δύο να είναι έτοιμοι με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας τέλος της επόμενης βδομάδας και να βρεθούν στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΛ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-09-23T10:35:00+02:00
Go to Top