Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Στα όρια του ανεξήγητου…

ΑΠΟΕΛ: Στα όρια του ανεξήγητου…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Έντονος προβληματισμός, κατήφεια και τεράστια απογοήτευση επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ, μετά τη νέα «σφαλιάρα», αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό. Ουδείς εντός του Διοικητικού Συμβουλίου μπορεί να πιστέψει ότι η ομάδα που σχεδιάστηκε προ μηνών δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, μετρώντας έξι σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες για τη νίκη. Πως μετά από 10 αγώνες, κέρδισε μόλις 2 φορές, μετρώντας 20 συνολικά χαμένους βαθμούς. Κανείς δεν μπορεί να πει το τι ακριβώς φταίει για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, λαμβάνοντας ως εκ τούτου τάχιστα αποφάσεις που θα αντιστρέψουν την κατάσταση.

Οι ιθύνοντες στον ΑΠΟΕΛ, τα λένε συνεχώς, σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις. Αφήνεται να διαρρεύσει ότι δεν θα ενεργήσουν βιαστικά, προκαλώντας μεγαλύτερη αναστάτωση στην ομάδα. Την Τετάρτη, βλέπετε, υπάρχει το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Δόξα στο ΓΣΠ (17:00) και το ερχόμενο Σάββατο, η δοκιμασία με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (18:30). Δύο βαρυσήμαντα παιχνίδια, η έκβαση των οποίων θα κρίνει πάρα πολλά. Σε περίπτωση που το σχοινί συνεχίζει να τεντώνεται, κάπου θα κοπεί και θα ρίξει στο «κενό» αρκετούς.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: 22 χρόνια πίσω!

Στον ΑΠΟΕΛ, βλέπουν πως δεν υπάρχει το απαιτούμενο αγωνιστικό πάθος και πρωτίστως κίνητρο στους ποδοσφαιριστές ώστε να αντιδράσουν δυναμικά. Με την εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο, δεν θυμίζει ομάδα του πρώτου αλλά του δεύτερου γκρουπ. Ακόμα και με την αλλαγή προπονητή, δεν καταγράφηκε μέχρι στιγμής ουσιαστική βελτίωση. Η απογοήτευση γίνεται μεγαλύτερη, γιατί η διοίκηση ενώ λέει ότι είναι άψογη στις υποχρεώσεις απέναντι στους παίκτες, το σύνολο δεν βγάζει ένα υποφερτό τουλάχιστον αγωνιστικό πρόσωπο.

Τι μέλλει γενέσθαι; Όπως προαναφέραμε, πολλά θα κριθούν από τα δύο παιχνίδια σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Η διοίκηση, εννοείται πως θα αφήσει τον Μικ Μακάρθι να δουλέψει όπως αυτός κρίνει καλύτερα, προσπαθώντας να μαζέψει ό,τι περιμαζεύεται, και παραλλήλως εντατικοποιούνται οι ενέργειες για το ψάξιμο ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά τον Ιανουάριο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-11-23T08:30:19+02:00
Go to Top