Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: «Στείλαμε όλα τα έγγραφα στην ΚΟΠ. Θα γίνει έρευνα και για τον Παπασταύρου;»

ΑΠΟΕΛ: «Στείλαμε όλα τα έγγραφα στην ΚΟΠ. Θα γίνει έρευνα και για τον Παπασταύρου;»

Με ανακοίνωσή του ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι αναμένει ακόμα από την ΚΟΠ την επιστολή της Ομόνοιας και σημειώνει ότι έχουν σταλεί όλα τα αποδεικτικά έγγραφα που χρειάζεται για να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα. Ταυτόχρονα διερωτάται κατά πόσο θα διαταχθεί έρευνα για τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου και κατά πόσο έμεινε σε περιορισμό 14 ημερών όταν ερχόταν στην Κύπρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

«Αναμένουμε ακόμα από την ΚΟΠ, την κοινοποίηση της επιστολής της Ομόνοιας. Για να ξέρουμε, τους λόγους που κατηγορούμαστε.  Η ΚΟΠ διόρισε ερευνόντα λειτουργό και πολύ καλά έκανε. Βεβαίως ταυτόχρονα σημειώνουμε ότι ήδη η ΚΟΠ έχει παραλάβει όλα τα αποδεικτικά έγγραφα που χρειάζεται για να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα. Όπως προνοείται από το πρωτόκολλο της. Για το ποτέ έγιναν τεστ στον ΑΠΟΕΛ, πότε ήταν θετικός ποδοσφαιριστής, μέλος προπονητικού επιτελείου ή υποστηρικτικού προσωπικού. Τα έχει παραλάβει ανά τεστ όποτε υπήρχε θετικός. Ενημερώσαμε επίσης για όλα τα επιπλέον τεστ που έχουν γίνει στο ΑΠΟΕΛ. Περισσότερα από όσα προβλέπονται από οποιονδήποτε πρωτοκολλο. Ενημερώθηκαν με ημερομηνίες από το περασμένο Σάββατο. Όμως ακόμα και έτσι είμαστε στην διάθεση του.

* Μιας και έχει οριστεί ερευνών λειτουργός, καλό θα ήταν να εξετάσει και πόσες φορές ο πρόεδρος της Ομόνοιας ήρθε στην Κύπρο και δεν παρέμεινε σε 14 μέρες αυτοπεριορισμό, βάζοντας έτσι τόσο την δημόσια υγεία όσο και την ίδια την ομάδα του σε κίνδυνο. Να αναμένουμε ανάλογη έρευνα;».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-14T12:56:39+02:00
Go to Top