Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Στη σκιά μιας σκληρής ήττας

ΑΠΟΕΛ: Στη σκιά μιας σκληρής ήττας

Στον χορό των εκπλήξεων του τρέχοντος πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε στο ρόλο του πρωταγωνιστή για τους λάθος λόγους, δεχόμενος μία ήττα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σκληρή, όχι μόνο για τη βαθμολογία, αλλά και για το ηθικό του συνόλου.

Η αναμέτρηση με την Ανόρθωση, ουραγός στον α΄γκρουπ, που ολοκληρώθηκε με τον ΑΠΟΕΛ να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι, ανέδειξε σοβαρά ζητήματα που ξεπερνούν τα πεπραγμένα εντός των τεσσάρων άσπρων γραμμών. «Πολύ κακό αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Είχαμε αυτοπεποίθηση, είχαμε τον κόσμο μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντιμερσί Εντονγκαλά.

Μπροστά σε 15.000 οπαδούς, ο ΑΠΟΕΛ δεν απέδωσε σύμφωνα με τις προσδοκίες και μοιραία, η ΑΕΚ αναπνέει ξανά στον αυχένα του (-1). Εξέλιξη που δεν αποτέλεσε απλά και μόνο απογοητευτική στιγμή για τους οπαδούς, αλλά σήμανε «συναγερμό». Η αποτυχία του ΑΠΟΕΛ, να διατηρήσει σταθερή απόδοση κατά τους τελευταίους δύο μήνες και να αποσπαστεί στην κορυφή, δεικνύουν ακριβώς την έλλειψη συνέπειας και αξιοπιστίας. Ξόδεψε πολλούς και σημαντικότατους βαθμούς, ξυπνώντας θύμισες της περσινής αντίστοιχης περιόδου.

Η απόδοση στο πρόσφατο παιχνίδι, ήλθε να ενισχύσει την άποψη πως η τακτική προσέγγιση δεν είναι επαρκής και ότι η επιμονή σε παίκτες που είναι ντεφορμέ είναι ζημιογόνα. Η ομάδα εμφανίστηκε πιο άτονη από ποτέ, χωρίς πάθος και αποφασιστικότητα, δείχνοντας ότι η πίστη και η θέληση έχουν χαθεί στη… μετάφραση. Το μαρκάρισμα στα γκολ της «Κυρίας» (και όχι μόνο) έγιναν με τα μάτια. Οι οπαδοί, που αποχώρησαν σκασμένοι, είδαν ένα σύνολο να μην παλεύει επαρκώς, υποκύπτοντας στην πίεση και τις προκλήσεις του 90λεπτου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι εξηγήσεις του Σα Πίντο και η υπόσχεση των παικτών

Η αποτυχία εγείρει ερωτήματα για το μέλλον και προκαλεί επιφυλάξεις για την ικανότητα της ομάδας να διατηρηθεί στην κορυφή, τέσσερις στροφές πριν πέσει η καρό σημαία του τερματισμού. Ο ΑΠΟΕΛ, καλείται να αναλογιστεί την κατάσταση και να επανέλθει με αποφασιστικότητα. Ο δρόμος προς την κορυφή δεν είναι ποτέ εύκολος, αλλά για τον ΑΠΟΕΛ, η… επιστροφή παραμένει ρεαλιστικός και εφικτός στόχος. Η ώρα για αντεπίθεση είναι τώρα, με την ομάδα να χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη συσπείρωση, τη δύναμη και την πίστη των οπαδών.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-09T15:57:00+02:00
Go to Top