Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Στις λίστες ομάδων του εξωτερικού το βιογραφικό του Βιγιαφάνιες

ΑΠΟΕΛ: Στις λίστες ομάδων του εξωτερικού το βιογραφικό του Βιγιαφάνιες

ΑΠΟΕΛ: Στις λίστες ομάδων του εξωτερικού το βιογραφικό του Βιγιαφάνιες

Ένας εκ των ποδοσφαιριστών που το όνομά του γράφτηκε τις περισσότερες φορές γ στο ιατρικό δελτίο, δεν είναι άλλος από τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Εκεί που ανακτούσε τις αγωνιστικές ισορροπίες και έπαιρνε πρωταγωνιστικό ρόλο στο γαλαζοκίτρινο σύνολο, έμπαινε στο… περιθώριο.

Μία οι συχνοί τραυματισμοί του, κάτι που ήταν σύνηθες φαινόμενο και τότε που έπαιζε στη Λατινική Αμερική και μία οι ατυχίες κατά τη διάρκεια των 90λέπτων, ήταν εξελίξεις οι οποίες δεν άφησαν τον Αργεντινό να δείξει τον πραγματικό του εαυτό στη λήξασα σεζόν.

Οι φιλοδοξίες που είχαν γεννηθεί πριν από ένα χρόνο, όταν δηλαδή ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωνε την απόκτησή του έως τον Μάιο του 2024, ήταν πολύ μεγάλες. Ο κόσμος επιθυμούσε να αντικρίσει έστω… ψήγματα του αδιαμφισβήτητου ταλέντου και η αλήθεια είναι πως με εξαίρεση λίγα ματς, δεν είδε τίποτα.

Δεν ισχυροποίησε τη θέση του στην 11άδα, δεν βρήκε ηγετικό ρόλο. Οι εμφανίσεις του παρέπεμπαν σε καρδιογράφημα, γι΄αυτό από τα τέλη Μαΐου «ταξίδεψε» η είδηση περί πρόθεσης πώλησής του. Το βιογραφικό σημείωμα του Λούκας, λοιπόν, βρίσκεται στις λίστες συλλόγων του εξωτερικού, τυγχάνοντας αξιολόγησης.

Διερευνητικές επαφές έγιναν, χωρίς για την ώρα να προκύπτει κάτι ουσιαστικό. Σε ομάδες της Τουρκίας «έφυγαν» (για παράδειγμα) συστημένα email, οπότε είναι πάντοτε ανοικτό το ενδεχόμενο εκδήλωσης επίσημου ενδιαφέροντος και έναρξης απευθείας διαπραγματεύσεων.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το πρόσφατο δημοσίευμα που έλεγε πως ενδιαφέρονται οι τούρκικες Γκαζιαντέπ, Ιστάνμπουλσπορ και Πέντικσπορ. Στο ίδιο ρεπορτάζ, σημειωνόταν πως στον ΑΠΟΕΛ εάν ικανοποιηθούν οικονομικά δεν είναι αρνητικοί να παραχωρήσουν τον παίκτη. Είναι από τους πιο ψηλά αμειβόμενους στην ομάδα, κάτι που επίσης προσμετρούν στη διοίκηση.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-07-07T20:19:00+02:00
Go to Top