Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ στο «αιώνιο»: Θέλει για δώρο το +6 με νίκη κόντρα στην Ομόνοια

ΑΠΟΕΛ στο «αιώνιο»: Θέλει για δώρο το +6 με νίκη κόντρα στην Ομόνοια

Τι καλύτερο δώρο να ζητήσει ο ΑΠΟΕΛίστας από τον Άγιο Βασίλη:Να τελειώσει η χρονιά με νίκη εις βάρος της Ομόνοιας, που θα σημαίνουν γιορτές στην κορυφή με συν έξι βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Το δέλεαρ μεγάλο, όπως και το πάθος των πορτοκαλί, οι οποίοι θα κατακλύσουν σήμερα τις τρεις από τις τέσσερις κερκίδες του ΓΣΠ (17:00, Cablenet 1).

Σε ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη λοιπόν, η επικράτηση είναι και θέμα γοήτρου, αφού μιλάμε για το «αιώνιο» ντέρμπι του κυπριακού ποδοσφαίρου. Άλλωστε επειδή συχνά έχουμε ισοβαθμίες στην κορυφή του συναρπαστικού τρέχοντος πρωταθλήματος, θα είναι καλό για τους γαλαζοκίτρινους να απαντήσουν στο 1-2 του α’ γύρου.

Σε κάθε περίπτωση ενδεχόμενο τρίποντο θα αυξήσει κατακόρυφα την πίστη για επιστροφή του «αυτοκράτορα» στον θρόνο του, μετά από απουσία τεσσάρων χρόνων. Όπως φυσικά και τον ενθουσιασμό, μα και τη δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Ωστόσο εννοείται πως είτε με επιτυχία είτε με αποτυχία σήμερα, τίποτα δεν θα κριθεί από τον Δεκέμβριο. Ο δρόμος είναι μακρύς και ένα πρωτάθλημα που το θέλουν και διεκδικούν αρκετοί μνηστήρες, αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις ακόμα. Άλλωστε όπως λένε, «τον Μάιο ξυρίζουν τον γαμπρό».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-12-23T09:26:00+02:00
Go to Top