Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Στο βάθρο… του Πετρίδη ο Αυγουστή

ΑΠΟΕΛ: Στο βάθρο… του Πετρίδη ο Αυγουστή

ΑΠΟΕΛ: Στο βάθρο… του Πετρίδη ο Αυγουστή

Είναι η 23η φορά που παίρνει την απόφαση για αλλαγή τεχνικής ηγεσίας ο Πρόδρομος Πετρίδης, στις δύο θητείες του στην προεδρία του ΑΠΟΕΛ. Άλλοι τόσοι ήταν οι προπονητές που προσελήφθησαν στο διάστημα αυτό. Ο Σωφρόνης Αυγουστή φεύγει λοιπόν μετά από 14 μήνες στον Αρχάγγελο και, αν μη τι άλλο, έχει να λέει πως λίγοι άντεξαν όσο ο ίδιος στον… ηλεκτρικό πάγκο επί των ημερών του νυν διοικητικού ηγέτη των γαλαζοκιτρίνων.

Συγκεκριμένα, ο Κύπριος προπονητής… ανέβηκε στο βάθρο και δικαιούται το χάλκινο μετάλλιο, καθώς μόνο δύο συνάδελφοί του έκατσαν περισσότερο. Ο πρώτος ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατά την πρώτη συνεργασία του με τον σύλλογο της Λευκωσίας, που διήρκησε 16 μήνες. Όσο για τον δεύτερο, πρόκειται για αείμνηστο Ευγένιο Γκέραρντ, τον μοναδικό που αποχώρησε κατόπιν δικής του επιθυμίας, καθώς είχε δεχτεί πρόταση από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ είχε συμπληρώσει 15 μήνες στην πρωτεύουσα Κύπρου.

Επίσης, ο Αυγουστή είναι στο «κλειστό γκρουπ» των έξι προπονητών που συμπλήρωσαν διψήφιο αριθμό μηνών στον Αρχάγγελο επί Πετρίδη. Οι άλλοι τρεις είναι οι Γιώργος Δώνης (13, πρώτη θητεία), Τόμας Κρίστιανσεν (12) και Πάολο Τραμετσάνι (10).

Capture

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-10-04T20:38:00+02:00
Go to Top