Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Στο μυαλό του Σα Πίντο

ΑΠΟΕΛ: Στο μυαλό του Σα Πίντο

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ομόνοια, που εκτός από «αιώνιο» είναι και «κορυφής» μετά από πολλά χρόνια, ολοκληρώθηκε. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει μπροστά του κάποια ερωτήματα, όχι πολλά, να απαντήσει αναφορικά με το πλάνο του.

Καταρχάς οι πληροφορίες θέλουν τον Χοσέ Κρέσπο εκτός παιχνιδιού, ενώ ο Λάσα Ντβάλι αγωνίστηκε αλλαγή κόντρα στην Πάφος FC, επιστρέφοντας από δίμηνη απουσία.

Θα πάρει το ρίσκο ο Πορτογάλος να τους βάλει βασικό τον Γεωργιανό και να σπάσει το δίδυμο των Ράντοσαβ Πέτροβιτς και Ματέο Σούσιτς, οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά στο «Στέλιος Κυριακίδης»; Αν όμως αποφασίσει να αρχίσει πλάι στον Πέτροβιτς τον Ντβάλι, η αλυσίδα συνεχίζεται.

Διότι αυτομάτως θα τεθεί θέμα δεξιού μπακ. Σούσιτς ή Τσεπάκ; Καίριο ερώτημα καθώς όποιος εκ των δύο προτιμηθεί, θα έχει ως κύριο μέλημά του την επιτήρηση του υπ’ αριθμόν ένα κινδύνου των πρασίνων, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Γουίλι Σεμέδο.

Πέραν όμως της αμυντικής γραμμής, υπάρχει και δίλημμα για τον έναν από τους δύο εξτρέμ. Πάλι δεξιά. Ντιεμερσί Εντονγκαλά ή Τάσος Δώνης; Κόντρα στην Πάφος FC πάντως προτιμήθηκε ο Κογκολέζος.

Όσο για τις άλλες εφτά θέσεις; Πολύ, πολύ δύσκολα θα βρίσκονται εκτός αρχικού σχήματος οι Μπέλετς, Ζέφτε, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Βιγιαφάνιες, Μαρκίνιος και Κβιλιτάια.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-12-22T22:09:00+02:00
Go to Top