Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι…

Τα ψέματα τελείωσαν εδώ και καιρό. Ο ΑΠΟΕΛ «βυθίζεται» ολοένα και περισσότερο τόσο βαθμολογικά, όσο και στην αγωνιστική κρίση που δημιούργησε η κάκιστη πορεία του στη φετινή σεζόν και η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα στο Μακάρειο (20:00) για την 18η αγωνιστική είναι μονόδρομος, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Η ευθύνη για την κατρακύλα των «γαλαζοκιτρίνων» βαραίνει όλους στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», παίκτες, διοίκηση αλλά (σε λιγότερο βαθμό) και τον Μικ Μακάρθι, ο οποίος δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να σουλουπώσει κάπως την εικόνα της ομάδας. Κι επειδή πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις την πληρώνει ο προπονητής, δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι ο Ιρλανδός τεχνικός δεν αισθάνεται και άνετα στην άκρη του πάγκου. Οι μετεγγραφές του Ιανουαρίου που αποτελούν καθαρά προσωπικές του επιλογές (βλέπε: Τζο Γκάρνερ και Τζακ Μπερν) αλλά και η πορεία του ΑΠΟΕΛ από τούδε και στο εξής θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον του Μικ Μακάρθι.

Στα διοικητικά, ο Πρόδρομος Πετρίδης συνεχίζει να δέχεται πυρά από όλες τις κατευθύνσεις για να αποχωρήσει. Μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει μια τέτοια απόφαση κι αναμένει το αποτέλεσμα της διευρυμένης σύσκεψης με όλους τους μεγαλομετόχους που εκπροσωπούν το πλειοψηφικό πακέτο του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και με ορισμένους πρώην παράγοντες της, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κάνει την παρουσίαση των οικονομικών και αγωνιστικών δεδομένων και θα ακούσει απόψεις και εισηγήσεις από τους παρόντες.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-05T08:43:25+02:00
Go to Top