Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Στόχος η επιστροφή με φρεσκάδα κόντρα στον Άρη

ΑΠΟΕΛ: Στόχος η επιστροφή με φρεσκάδα κόντρα στον Άρη

ΑΠΟΕΛ: Στόχος η επιστροφή με φρεσκάδα κόντρα στον Άρη

Μετά από το τετραήμερο ρεπό το αθλητικό κέντρο «Αρχάγγελος» απέκτησε και πάλι ζωή, αφού επανάρχισαν το πρωί οι προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ. Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας θέλουν να επιστρέψουν φρέσκοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους, που αρχίζουν με το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Άρη (Σάββατο 25/11).

Στο ματς με την ΑΕΛ (1-0) φάνηκαν σημάδια κόπωσης και η ομάδα της Λευκωσίας κράτησε μόνο τους τρεις βαθμούς. Απέναντι στους πρωταθλητές, όμως, θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια και οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να επανέλθουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το πολύ απαιτητικό παιχνίδι.

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Μπέλετς (Σλοβενία), Ντάλσιο (Γουινέα Μπισάου), Γαβριήλ (Εθνική Κύπρου), Σατσιάς, Βρόντης και Κίττος (Εθνική Ελπίδων U21) και Καττιρτζής (Εθνική Νέων U19).

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Ρικάρντο Σα Πίντο ελπίζει ότι στο διάστημα που μεσολαβεί θα επανέλθουν οι Ντβάλι, Πολυκάρπου και Βιγιαφάνιες, των οποίων η συμμετοχή είναι αμφίβολη.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-11-16T15:26:00+02:00
Go to Top