Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Συγκέντρωση, αφοσίωση και πάθος για το «διπλό»

ΑΠΟΕΛ: Συγκέντρωση, αφοσίωση και πάθος για το «διπλό»

Το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης», εννοείται πως δεν κρίνει κάτι για τον ΑΠΟΕΛ και πολύ περισσότερο δεν διαμορφώνει καμία απολύτως δυναμική όσον αφορά στη συνέχεια του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου. Ωστόσο είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα της Λευκωσίας να το κερδίσει καθώς θα «απαντήσει» άμεσα στην ήττα της προηγούμενης εκτός έδρας αποστολής (0-1 από τον Άρη), θα διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, διευρύνοντας παραλλήλως τη διαφορά από την Πάφος FC (+6).

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, φρόντισε να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένους και απολύτως αφοσιωμένους στο προτελευταίο παιχνίδι του τρέχοντος έτους και τελευταίο μακριά το ΓΣΠ, προσδοκώντας ότι θα φτάσουν στο ύψος εκείνης της εμφάνισης που θα τους επιτρέψει να πανηγυρίσουν -μαζί με τον κόσμο- τους τρεις βαθμούς.

Εννοείται πως σε τέτοια υφής 90λεπτα, επιβάλλεται το πάθος και η αποφασιστικότατα να ξεχειλίζει, την ίδια ώρα που η συνοχή μεταξύ των γραμμών πρέπει να αγγίζει το άριστο. Η αντίπαλος, εξάλλου, απέδειξε ότι διαθέτει τους παίκτες για να τιμωρήσει κάθε αδράνεια, κάτι γνωρίζει πολύ καλά ο Πορτογάλος προπονητής και οι συνεργάτες του.

Ο έμπειρος κόουτς, τα είπε με τους Κρέσπο και Ντβάλι με το πέρας της χθεσινής προπόνησης, αξιολογήθηκε η κατάστασή τους και αναλόγως αποφασίστηκε για το δίδυμο στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Αμφότεροι, πάντως, αισθάνονταν πολύ καλύτερα. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς αναμένονται διαφοροποιήσεις και ίσως εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Σα Πίντο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-12-17T09:39:00+02:00
Go to Top