Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Συμπληρώνεται το «παζλ»

ΑΠΟΕΛ: Συμπληρώνεται το «παζλ»

ΑΠΟΕΛ: Συμπληρώνεται το «παζλ»

Είναι εβδομάδα εξελίξεων για τον ΑΠΟΕΛ και το έμψυχο δυναμικό του θα πάρει τη μορφή που θα είναι πιο κοντά στην τελική (ακολουθεί μετεγγραφική περίοδος περίπου ακόμα δυόμισι μηνών και πολλά μπορούν να συμβούν). Όλα λοιπόν συνηγορούν πως είναι θέμα χρόνου να προστεθούν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές στα νέα αποκτήματα, μετά τους Ντάλσιο Γκόμες και Χοσέ Κρέσπο.

Ο Βιντ Μπέλετς βρίσκεται στην Κύπρο από προψές, ενώ ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, πήγε χθες στον Αρχάγγελο για να παραλάβει το ποσό της ρήτρας του Κίνγκσλεϊ Σαρφό. Έτσι, ο Γκανέζος παραμένει γαλαζοκίτρινος, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του τον περασμένο Ιανουάριο. Σίγουρες προσθήκες επίσης θεωρούνται οι Χαβιέρ Μεντόσα και Αμέλ Μούγιαντιτς, αν και όπως πάντα, τίποτα δεν είναι δεδομένο χωρίς υπογραφές και ανακοινώσεις.

Με το καρέ των επόμενων μετεγγραφών ο αριθμός θα φτάσει στις έξι. Κατά συνέπεια, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει περισσότερες επιλογές στις προπονήσεις, για να δουλέψει ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Έως τις 20 Ιουλίου που είναι ορισμένο το πρώτο παιχνίδι με την Μπότεφ Μπλόβντιβ στη Σόφια για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς, μεσολαβούν 28 ημέρες. Διάστημα ικανοποιητικό για να δουλέψει ο Κύπριος προπονητής με σχεδόν γεμάτο το ρόστερ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-06-22T08:03:00+02:00
Go to Top